Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!



Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε αυτό το καιρό ! Πανηγυρίζει κιόλας ο κ Σφυρής που κατάφερε το αδιανόητο. Να μαζέψει στην Ερμιονίδα και τα σκουπίδια των γειτονικών Δήμων Λυγουριού και Επιδαύρου!!! Και δεν ντρέπεται και το λέει και το προβάλλει στα έντυπα που τον υποστηρίζουν, που κάνουν βέβαια και τα αντίστοιχα εκ συστήματος πάντοτε ,εδώ και χρόνια σχόλια σε βάρος μου. Να είναι καλά οι άνθρωποι, τη δουλειά τους κάνουν.

Δεν έχω προς Θεού τίποτα με τους δύο Δημάρχους Ασκληπιείου και Επιδαύρου και πολύ περισσότερο με τούς Δημότες τους ,και οι Δήμαρχοι τη δουλειά τους έκαναν και μάλιστα την έκαναν άριστα. Εμείς είναι που δεν έχουμε ΔΉΜΑΡΧΟ να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του τόπου μας. Και παρουσιάζει κι από πάνω τις γκάφες του ,για να μην πω τίποτα άλλο, για κατορθώματα!!!


Δέν μπορώ όμως αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι με όλα αυτά που συμβαίνουν να μην μπω στον πειρασμό και να μην θυμηθώ τα γεγονότα του Σεπτέμβρη του 1999 όταν με πρωτοβουλία μου ως Δημάρχου ανοίξαμε μια γεώτρηση στη θέση "νερόμυλος Παριώτη" ,μέσα στα όρια του Δήμου μας , κοντά στα όρια με τον Δήμο της Επιδαύρου,για να ξεδιψάσουμε τα διψασμένα τότε Δίδυμα. Η γεώτρηση αυτή υδρεύει ακόμα και σήμερα τα Δίδυμα! Παραθέτω τα σχετικά ντοκουμέντα.









Τότε λοιπόν χάλασε ο κόσμος και κακώς αμφισβητήθηκε από το γειτονικό Δήμο Επιδαύρου το νόμιμο δικαίωμα μας να ανοίξουμε γεώτρηση ,αλλά με την επιμονή μας στο δίκαιο και τούς αγώνες μας κάναμε αυτό που έπρεπε και ακόμα και σήμερα πίνουν νερό από αυτή τη γεώτρηση. Δέν είπαμε να το κρατήσουμε "Μανιάτικο" αλλά εμείς είμαστε τόσο εύκολοι πια να δεχόμαστε και τα σκουπίδια τους, χωρίς καμιά τουλάχιστον διαπραγμάτευση, χωρίς κανένα αντισταθμιστικό όφελος, ας πούμε λίγο νερό από τον πλουσιότερο από τον δικό μας, υδροφορέα που διαθέτουν? Δεν το σκέφθηκε κανένας?
Όχι βέβαια πως αυτό, και σε καμιά περίπτωση δεν θα ελαχιστοποιούσε τις καταστροφικές συνέπειες της λειτουργίας του νέου ανεξέλεγκτου σκουπιδότοπου στην Ερμιονίδα, αλλά έτσι τουλάχιστον για τα " μάτια του κόσμου ".......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου