Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, αγαπητοί Συμπατριώτες

Καθώς πλησιάζει η ημέρα των κρίσιμων Δημοτικών εκλογών της 7ης Νοέμβρη για τον νεοσύστατο Δήμο της Ερμιονίδας γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι στις εκλογές αυτές θα αναμετρηθούν δύο διαφορετικοί «κόσμοι» με διαφορετικούς προσανατολισμούς και στόχους, με διαφορετικά οράματα και ιδέες , με διαφορετικές αντιλήψεις για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από το νέο θεσμικό πλαίσιο της διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» ,με διαφορετική αντίληψη και πρακτική για την συμμετοχική δημοκρατία και για την άσκηση της εξουσίας , με διαφορετικό ύφος και ήθος των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φανούν χρήσιμοι στον τόπο και την κοινωνία.

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη και το αποτέλεσμα της αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες δεν θα επηρεάσουν τα τοπικά πράγματα και την ζωή μας για την επόμενη μόνο Δημοτική θητεία, αλλά θα επηρεάσουν την ανάπτυξη της Ερμιονίδας ,την εξέλιξη της κοινωνίας, την ζωή μας την ίδια αλλά και αυτή των παιδιών μας για πολλές δεκαετίες. Στην νέα δημοτική περίοδο 2011 – 2014 θα πρέπει να κτιστούν τα θεμέλια και οι βάσεις για ένα ισχυρό σε όλα δήμο, μέσα σ’ ένα ανταγωνιστικό αφενός μεν περιβάλλον στα πλαίσια της περιφερειακής ανάπτυξης και αφετέρου μέσα στις τρέχουσες οικονομικές και κοινωνικές δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα μας αλλά και στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια του σημερινού κόσμου.

Το έργο της συγκρότησης και της αποτελεσματικής λειτουργίας του νέου Δήμου προς την κατεύθυνση της προόδου και της ευημερίας της κοινωνίας μας με κέντρο δράσης πάντοτε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του θα είναι ένα έργο επίπονο και δύσκολο και όπως πρόσφατα στην διακήρυξη των θέσεων μας έχω αναφερθεί απαιτεί και προϋποθέτει την καλλιέργεια πατριωτικής συνείδησης, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη . Σ’ αυτό το έργο δεν περισσεύει και δεν θα περισσεύει κανείς από όσους βρίσκονται στην πλευρά του «κόσμου» που ονειρεύονται πράγματα για τον τόπο για την κοινωνία και όχι για τον εαυτό τους. Δεν περισσεύει κανείς από όσους υποτάσσουν το ιδιωτικό συμφέρον στο κοινό συμφέρον , δεν περισσεύει κανείς από όσους αγαπούν την πολιτική που θέλει αλήθεια , διαφάνεια και εντιμότητα, δεν περισσεύει κανείς από όσους αγαπούν γνήσια και αποδεδειγμένα αυτό τον τόπο, τους ανθρώπους του ,τη γη του ακόμα και τις πέτρες του, τη θάλασσα του ακόμα και την αύρα της.

Αγαπητοί Συμπατριώτες , αγαπητές Συμπατριώτισσες, όσο κρίσιμη είναι αυτή η εκλογική αναμέτρηση άλλο τόσο και περισσότερο κρίσιμη είναι η επιλογή σας .Είναι κρίσιμης και αποφασιστικής σημασίας η ψήφος σας αλλά και η επιλογή σας σε παρατάξεις και πρόσωπα. Είναι η ώρα μιας μεγάλης Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης για την Ερμιονίδας μας. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς, πέρα από προσωπικές αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς, πέρα από εξουσιαστικές αντιλήψεις και πρακτικές να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες σας για τη διαχείριση των κοινών πραγμάτων.

Δημήτρης Καμιζής

Υποψήφιος Δήμαρχος για την Ερμιονίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου