Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ







Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία στέφθηκε σήμερα το βράδυ η συγκέντρωση του Δημοτικού Συνδυασμού «Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδος» στο Πορτοχέλι.
.
Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Ναύτικα Μπέι» και πολλοί πολίτες έμειναν απ΄εξω.




Η συγκέντρωση είχε παλμό και μια ατμόσφαιρα με έντονο το αίσθημα της νίκης από τους παρευρισκόμενους πολίτες – δημότες της Ερμιονίδας.



Ο πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου και τώρα υποψήφιος Δήμου Ερμιονίδας Δ. Καμιζής στην ομιλία του δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να καταγγέλλει την σημερινή αρχή Κρανιδίου με στοιχεία, για στασιμότητα και οπισθοδρόμηση του έργου που αυτός είχε προγραμματίσει και είχε αφήσει πίσω του και επισήμαινε διαρκώς, πως ο Δήμαρχος Κρανίδιου κ. Σφυρής και υποψήφιος Δήμου Ερμιονίδας καθώς και οι συνεργάτες του δ.σ., αρέσκονται χωρίς αποτέλεσμα, μόνο σε μεγάλα λόγια και μεγάλα ψέματα και τίποτα άλλο….
Καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του κ. Καμιζή το ακροατήριο τον χειροκροτούσε θερμά…
Ακολουθεί προσεχώς εκτενές ρεπορτάζ.
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
...................................................................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου