Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                







Θέμα: «Διοργάνωση εκδηλώσεων»



            Με αφορμή την υποβολή αιτημάτων από συλλόγους και φορείς για την διοργάνωση ή συνδιοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, σας ενημερώνουμε ότι:
1.      Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα πρέπει να ανταποκρίνεται και να συνάδει με τους σκοπούς του Νομικού Προσώπου όπως αναλυτικά αναφέρονται στην απόφαση της σύστασής του.
2.      Τα αιτήματα να υποβάλλονται γραπτά προς το Νομικό Πρόσωπο και να συνοδεύονται από συνοπτική αλλά σαφή και συγκεκριμένη περιγραφή της προτεινόμενης εκδήλωσης.
3.      Τα έξοδα και οι εν γένει δαπάνες θα πρέπει να προϋπολογίζονται και να αντιστοιχούν στους κωδικούς του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου.
4.      Η οικονομική διαχείριση των εκδηλώσεων πρέπει να είναι απολύτως διαφανής και νόμιμη και ως προς τα έσοδα και ως προς τα έξοδα. Τυχόν χορηγίες από τρίτους θα πρέπει να αναφέρονται και να προκύπτουν με νόμιμη διαδικασία. Σε περίπτωση συνδιοργάνωσης όλοι οι συνδιοργανωτές θα πρέπει να συνεισφέρουν με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες.
5.      Εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μετά την εκδήλωση θα δημοσιοποιείται προς τους δημότες ο οικονομικός απολογισμός της εκδήλωσης.






Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΜΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου