Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ


 
Μετά από αδιαθεσία και σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Άργους έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή ο Μιχάλης Κολυμπάδης, φίλος και αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της τέως Κοινότητας Ερμιόνης.
Ο Μιχάλης Κολυμπάδης ήταν ένας άνθρωπος από τη φύση του ευγενής, σταθερός στις θέσεις του, με αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας και προσέφερε πολλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Ερμιόνη σε δύσκολους καιρούς. Ήταν κοινωνικός και αγαπητός όχι μόνο στην Ερμιόνη αλλά και σε ολόκληρη την Ερμιονίδα. Ευτύχησα να τον γνωρίσω μέσα από κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες από τη δεκαετία του 1970. 
Στα 1984 πρωταγωνίστησε με τον επίσης αείμνηστο Κυριάκο Στεφάνου, τότε Δήμαρχο Κρανιδίου, στην εκλογή μου ως Νομαρχιακού Συμβούλου Ερμιονίδας, όταν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι εκλέγονταν από τα Κοινοτικά και Δημοτικά Συμβούλια της επαρχίας.
Άριστος οικογενειάρχης, απέκτησε δύο παιδιά με λαμπρή επιστημονική και κοινωνική σταδιοδρομία, την Μαρία και τον Παντελή. Δίκαια καμάρωνε για αυτά και πρόλαβε να δει στο Παντελή τη συνέχειά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως μέλος της Παράταξής μας, Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας.
Καλό παράδεισο να έχεις, αείμνηστε συμπατριώτη, φίλε και συναγωνιστή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου