Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΨΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την ανάρτηση ανώνυμης επιστολής, με συντάκτες τους αυτοαποκαλούμενους ως «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΩΝ», σε ιστολόγια και σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ανακοινώνεται ότι τα όσα αναφέρονται στην ανωτέρω επιστολή σε βάρος μου, τυγχάνουν ψευδή, συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέσω δε αυτών επιχειρείται η στοχοποίησή μου και η βάναυση προσβολή της τιμής μου. Είναι πρόδηλο ότι τα αναφερόμενα στην ανωτέρω επιστολή εγγίζουν τα όρια της φαιδρότητος και δεν με αφορούν.


Οι καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΩΝ», απλώς επιβεβαιώνουν ότι εκτός από όνομα στερούνται και θάρρους να θέσουν στα δήθεν από αυτούς « καταγγελόμενα», το όνομα και την υπογραφή τους, ευελπιστώντας ότι θα αποφύγουν να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για την συκοφαντική σε βάρος μου επίθεση.

Η τακτική της ανωνυμίας, που ακολουθούν συνήθως οι κοινοί συκοφάντες, δεν θα έπρεπε να βρίσκει πρόσφορο έδαφος, σε όσους ευαγγελίζονται ότι υπηρετούν το δικαίωμα ενημέρωσης του πολίτη, και ιδίως όταν δεν προηγείται στοιχειώδης έρευνα για την ακρίβεια των «καταγγελόμενων».


                                                                                      Η Αντιδήμαρχος

                                                                               Γιώτα Σαμπάνη-Μπάρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου