Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΑ «ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ» ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ




Επειδή τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για «δαχτυλίδια» και άλλα τινά και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, έχω να πω τούτο:

Στα δημοκρατικά καθεστώτα για την εκλογή προσώπων και την εντολή να υπηρετήσουν αντιπροσωπευτικούς θεσμούς, τα «δαχτυλίδια» τα δίνει ο λαός και μόνο αυτός με την δια της ψήφου  ετυμηγορία του.

Επίσης, στα εσωτερικά των κομμάτων και των παρατάξεων τα «δαχτυλίδια» δίνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Σε ότι με αφορά λοιπόν ως Δήμαρχος, με την λήξη της θητείας μου και λόγω της μη εκ νέου υποψηφιότητάς μου, αυτό το «δαχτυλίδι» επιστρέφεται στον κυρίαρχο Λαό της Ερμιονίδας γιατί απο αυτόν το ζητησα και το έλαβα .

Σε ότι αφορά τώρα την Παράταξή μας, της οποίας είμαι επικεφαλής για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, εγώ και πάλι έπραξα το καθήκον μου. Πολύ έγκαιρα δήλωσα τις προθέσεις μου και άνοιξα τις διαδικασίες της αντικατάστασής μου. Πλην όμως ο αυτοπροταθείς κ. Τάσος Λάμπρου, παλαιό στέλεχος της Παράταξής μας και μετά από παρέλευση ικανού χρόνου, επέλεξε να δώσει διαφορετική συνέχεια ιδρύοντας νέα παράταξη.

Κατά συνέπεια, η Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας ως αυτοδιοικητική Παράταξη, θα έχει τυπική και νομική υπόσταση μέχρι την λήξη αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου στις 31 Αυγούστου 2014, σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου. Ουσιαστικά όμως και εφόσον μετά την απόφασή μου να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα και εκ των όσων παραπάνω ανέφερα, πολιτικά δεν υφίσταται και φυσικό είναι αρκετά μέλη της να έχουν δηλώσει ή και να δηλώσουν στο άμεσο μέλλον την προσχώρησή τους σε άλλες δημοτικές παρατάξεις, εφόσον επιθυμούν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα και καλύπτονται από τις αρχές και τις θέσεις των παρατάξεων στις οποίες προσχωρούν.

Το ιστολόγιο της Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας θα παραμείνει ενεργό μέχρι την παραμονή της προκήρυξης των εκλογών, οπότε και θα δημοσιοποιήσω συνοπτικά τα επί δεκαέξι χρόνια πεπραγμένα της και στον πρώην Δήμο Κρανιδίου και στο σημερινό Δήμο Ερμιονίδας.  


3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουστ προδοτη.εσυ τους εστειλες στους νεοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:21 ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΗΓΑΝΕ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ; ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ! ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ; ΚΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή