Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΗ


Οι αναρτήσεις είναι προσωπικές:Κύριε Λάμπρου,

Με την παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα, με την «Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας» προσέφερα το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας και τους δημότες, σύμφωνα πάντα με τις δημοκρατικές αρχές μου και τις αρχές των ανθρώπων που με ψήφισαν και με στήριξαν.                                                 
Οι θέσεις μου και οι απόψεις μου απέναντί σας, ήταν ξεκάθαρες από την πρώτη συνάντηση της παράταξής μας, πολύ πριν εσείς αυτοπροταθείτε , αλλά και πριν την ίδρυση της νέας δικής σας παράταξης, όπως εσείς επιλέξατε, χωρίς να ρωτήσετε και να πάρετε την γνώμη κανενός από εμάς.
Διαπράξατε μέγα λάθος, όταν ενώ είχατε αυτοπροταθεί να τεθείτε επικεφαλής της παράταξής μας, εσείς αιφνιδιαστικά ιδρύσατε νέα παράταξη, αντί να συνεχίσετε και να ακολουθήσετε τις δημοκρατικές διαδικασίες για την ανάδειξή σας ως υποψήφιου Δημάρχου της παράταξής μας, μέσα από την οποία συνεργαστήκαμε για το καλό του τόπου και των δημοτών.
Εσείς είστε αυτός κύριε Λάμπρου που πρέπει να μας εξηγήσετε τι σας οδήγησε στην ανάπτυξη διασπαστικών πρωτοβουλιών της «Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας».
Οι δημότες μας έχουν και κρίση και γνώση να εκλέξουν αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται να τους εκπροσωπούν , υπερασπίζοντας τα συμφέροντα τους και τα συμφέροντα του τόπου μας, πάνω από όλα.

 Χρήστος Μπαλαμπάνης
 Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος  της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα»


Αγαπητέ Τάσο, 
Με έκπληξη και μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο ανακοίνωσής σου στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με το οποίο εκφράζεις παράπονα για την στάση μου σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξής σου. Πέραν του κατά πόσον αυτά είναι βάσιμα και αληθή, αναρωτιέμαι την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειάς σου, της δημόσιας δηλαδή αντιπαράθεσης μαζί μου, στην οποία αναγκάζομαι δυστυχώς δημόσια να απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά όμως.
Λοιπόν Τάσο, όπως πολύ καλά γνωρίζεις στάθηκα κοντά σου με σκοπό την συγκρότηση μιας δημοτικής παράταξης στη βάση της ενοποίησης όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας με νικηφόρα προοπτική, με σκοπό να συνεχίσουμε το μεγάλο έργο που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πάντοτε επέμενα ότι το έργο που πραγματοποιήσαμε υπήρξε σπουδαίο, χρήσιμο και ωφέλιμο για τον τόπο και τους δημότες μας σε όλα τα επίπεδα και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.
Υποστηρίξαμε πάντοτε σε όλες τις συναντήσεις μας ότι σκοπός μας έπρεπε να ήταν η υπεράσπιση του μεγάλου έργου μας και αυτός ο στόχος μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ενότητα και να εξασφαλιστεί με την εκλογική νίκη μιας μεγάλης παράταξης, έστω και νέας, στις επικείμενες εκλογές.
Γνωρίζεις λοιπόν τις επιφυλάξεις, τις ενστάσεις μου αλλά και τις διαφωνίες μας στις διαδικασίες που μας απομάκρυναν από αυτή την προοπτική.
Πιστεύοντας μετά από όλα αυτά ότι η ικανοποίηση αυτού του στόχου δεν μπορούσε να επιτευχθεί μέσα από τις διαδικασίες, στις οποίες δεν επιθυμώ να αναφερθώ με λεπτομέρειες, που ακολούθησες, προσδιόρισα και τη σημερινή μου στάση με γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας και των δημοτών μας, τα οποία έχω υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και συνέπεια για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια.


Φιλικά
Μανώλης Φλωρής
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος  της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα»
 


 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου