Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.....

Δεν είναι μόνο η αδυναμία και η ανεπάρκεια της παρούσας Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει όσα έργα για τα οποία δεν άρκεσε ο χρόνος παραμονής μας στα δημοτικά πράγματα ώστε να ολοκληρωθούν, όπως π.χ. το μεγάλο έργο της αποχέτευσης του Δήμου Κρανιδίου, είναι και η καθημερινή εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας ακόμα και για τα μικρά πράγματα για τα οποία φροντίσαμε έτσι ώστε ο Δήμος μας από τη μία άκρη ως την άλλη να παρουσιάζει μία αξιοπρεπή και πολιτισμένη εικόνα όπως πρέπει να έχει ένας σύγχρονος τουριστικός Δήμος.

Η διπλανή εικόνα της παραλίας του Αγ. Δημητρίου της Κοιλάδας μιλάει από μόνη της και είναι ένα παράδειγμα αυτής της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης. Πώς να μη ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν προσκείμενοι στην παράταξη του κου Σφυρή; Εκεί που εμείς νοικοκυρέψαμε τα πράγματα και τοποθετήσαμε πριν από λίγα χρόνια παγκάκια για να απολαμβάνουν τη θέα της Κοιλάδας οι περιπατητές, σήμερα έχουν φυτρώσει αγκάθια και αγριοβρώμη! Πώς να μην έρχονται στο μυαλό σου εκείνοι οι στίχοι «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..» και όχι μόνον αλλά και οι γραπτές υποσχέσεις και προεκλογικές δεσμεύσεις πριν από 3 χρόνια που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο του κου Σφυρή επιγραμματικά ότι δήθεν εκεί δηλαδή στην παραλία του Αγ. Δημητρίου θα γίνονταν μελέτη για τη διαμόρφωση της παραλίας και μάλιστα μέχρι την είσοδο της Κοιλάδας;

Δεν είναι μόνο αυτό ένα δείγμα αδιαφορίας και εγκατάλειψης, αλλά και ένα δείγμα εξαιρετικής ασυνέπειας ανάμεσα στα λόγια και στα έργα. Αυτή η ασυνέπεια διαπερνά ολόκληρη την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής όχι μόνο για την Κοιλάδα αλλά και για ολόκληρο το Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου