Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

kokkinos είπε...
Αγαπητε κ ΚαμιζήΠαρακολουθω το ιστολογιο σας και διαβαζω τις αποψεις σας οπως γνωριζετε καθημερινα.Πιστευω πως η παρουσιαση των θεσεων οσων ασχολουνται με τα κοινα ειναι απαραιτητη γιατι ετσι η πληροφορηση βγαινει απο τους ψιθυρους και το σκοταδι και δινεται η ευκαρία στον πολιτικο να παρουσιασει σε πρωτο προσωπο τις θεσεις του.Για εμενα η παραπανω επιστολη ειναι μια ξεκαθαρη και αποδεκτη εξηγηση για τους λογους που δεν συμμετεχετε στο σημερινο Δημοτικο Συμβουλιο.Η κριτικη μου ακομα προς την σημερινη πλειοψηφία ειναι πως στον χωρο του πολιτισμου παρουσιαζει μεν εργο αλλα εργο που ομαδες πολιτων αυθορμητα ξεκινησαν μεσα απο τους θεσμους που εσεις στην θητυεια σας ιδρυσατε, και κυριως εργο που προερχεται απο τον χωρο των εκπαιδευτικων παρουσιασεις βιβλιων σχολικες εκδηλώσεις κλπ.Εκει που θα επρεπε να υπαρχει συνεχεια οπως στους αρχαιολογικους χωρους υπαρχει σιωπή.Ωστοσω υπαρχει διαθεση απο μελη του ΔΣ οπως για παραδειγμα ο κ Τοντωρης και αλλοι να γινουν εργα και η συνολικη απαξιωση της παραταξης του κ Σφυρη σαν να μην υπαρχουν εκει και δημοτες που πονανε τον τοπο μαλλον προς την συσπειρωση και την πολωση οδηγει παρα προς την απομονωση πρακτικων που δεν βοηθανε την τοπικη κοινωνία μας.Το εργο του καθενος μετρα σε τελικη αναλυση περισσοτερο απο καθε επιθεση.Αυτο αξιζει να παρουσιαζεται.Με σεβασμο Μακης Κατσαΐτης
16 Ιούνιος 2009 11:12 πμ v

Αγαπητέ κ .Κατσαϊτη σε ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και την παρακολούθηση του ιστολογίου μου.Ειλικρινά έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν χρειάζεται να απαντώ σε χονδροειδη και κακοήθη ψεύδη και συκοφαντίες σε οτι με αφορά κατά την περίοδο που ήμουν δήμαρχος ,αντί να συμμετέχω σε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τα προβλήματα του τόπου μας και τήν αντιμετώπιση τους. Αισθάνομαι όμως ηθικά υποχρεωμένος να το πράξω οχι μόνο για μένα αλλά και για τόυς συνεργάτες μου και όλους τους συνδημότες μας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του οκ Σφυρής έδωσε το στίγμα του:Δεν παρέλαβε τίποτα, δεν βρήκε τίποτα, απαξιώνει συνεχώς και μηδενίζει τα πάντα,τίποτα δεν κάναμε καλά, είμαστε άσχετοι και ανίκανοι και μόνον αυτός τα ξέρει όλα. Δεν θέλω να δώσω άλλες προεκτάσεις και ερμηνείες σ αυτή τη στάση πέραν των οσων έχω κατά καιρούς δώσει, αλλά αυτό δεν συνιστά προυπόθεση για εναν σοβαρό έντιμο και δημιουργικό διάλογο.

Ευτυχώς τουλάχιστον αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν κι αυτό το καλό. δίνουν την δυνατότητα όταν κανείς αναγκάζεται να υπερασπίζεται την αλήθεια να το κάνει αποτελεσματικά.

Ενα ακόμα παράδειγμα : Ο σημερινός δήμαρχος ισχυρίζεται ψεδώς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ότι δεν του παραδώσαμε τίποτα ! Ιδού λοιπόν η διάψευσή του:

ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Κρανίδι, 22.12.2006 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11688
Τ .Δνση : Μ. Μερκούρη 11 ΠΡΟ Σ : Τον κο Δημήτρη Σφυρή Τ.Κ. : 21 300 Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τηλ. : 2754022589 Δήμου Κρανιδίου E-maiI : kranidi l@otenet.gr

Σας διαβιβάζουμε πρωτόκολλο παράδοσης περιουσιακών στοιχείων, έργων, πρωτοβουλιών και δράσεων της Δημοτικής περιόδου 1999-2006 , κατά την οποία υπήρξα Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου. Σε αυτό περιλαμβάνεται ενσωματωμένο παράρτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης με περιεχόμενο αρμοδιότητάς της. Περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία και καταγραφές για παλαιότερα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου καθώς επίσης και ιστορικά στοιχεία και κειμήλια, τα οποία με πρωτοβουλίες μου βρέθηκαν, αξιοποιήθηκαν, συλλέχτηκαν και αναδείχτηκαν.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.

Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Καμιζής

Αυτά αγαπητέ μου κ. Κατσαϊτη. Ευτυχώς τουλάχιστον τα γραπτά και τα έργα μένουν.

Με εκτίμηση

Δ. Καμιζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου