Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ



Αριθμός Απόφασης 788/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( Εκουσία Δικαιοδοσία)

Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Αγγελική Καρδάρα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Φωτεινή Μπέκου, Πρωτοδίκη και Μαγδαληνή Σακέτου Πρωτοδίκη - Εισηγήτρια, και από τον Γραμματέα Νικόλαο Ταμπάκη.
Συνεδρίασε εκτάκτως δημόσια στο ακροατήριο του την 27η Νοεμβρίου 2010 και ώρα 10:00 π.μ, κατόπιν της υπ' αριθμ 144/24-11-2010 πράξης της Προέδρου Πρωτοδικών Ναυπλίου, για να προβεί, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 44 ν. 3852/2010, στην ανακήρυξη του επιτυχόντος και επιλαχόντων συνδυασμών, του Δημάρχου, των τακτικών και αναπληρωματικών Δημοτικών Συμβούλων κάθε συνδυασμού, των τακτικών και αναπληρωματικών Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων με τους αναπληρωματικούς τους, στον Δήμο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, μετά την διενέργεια των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010.
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ Επειδή παραδεκτώς και νομίμως κατά το άρθρο 44 ν. 3852/2010 το παρόν Δικαστήριο επιλαμβάνεται της προκείμενης υπόθεσης περί επικύρωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών που έγιναν στις 7 Νοεμβρίου 2010 για την ανάδειξη δημοτικών αρχών στον Δήμο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, δεδομένου ότι τηρήθηκε η προδικασία που ορίζεται στα άρθρα 42 και 43 ν. 3852/2010.
Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 31 ν. 3852/2010, στις εκλογές των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων θεωρείται επιτυχών συνδυασμός αυτός που πλειοψήφησε με ποσοστό μεγαλύτερο του πενήντα τοις εκατό (50% + 1 ψήφο) του συνόλου-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ το αποτέλεσμα των εκλογών της 7 Νοεμβρίου 2010 στον Δήμο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για την ανάδειξη Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων,Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων.
ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ επιτυχόντα τον συνδυασμό ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και επιλαχόντες τους συνδυασμούς α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, β. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Δήμαρχο τον υποψήφιο του επιτυχόντος συνδυασμού ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Καμίζη Δημήτριο του Αγγέλου.
ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Δημοτικούς Συμβούλους:-----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου