Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ







Άμεση ήταν η αντίδραση των δύο βουλευτών της Ν.Δ. Αργολίδας κας Έλσας Παπαδημητρίου και κου Γιάννη Ανδριανού μόλις έλαβαν την κοινοποίηση της επιστολής μου προς τον υπουργό οικονομίας και οικονομικών κο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής". Αμέσως συνέταξαν και υπέβαλαν επίκαιρες ερωτήσεις προς τον υπουργό υποστηρίζοντας τις θέσεις μας, τις οποίες ερωτήσεις μου κοινοποίησαν.
Παρεμβάσεις υπέρ των θέσεων μας επίσης έκαναν, όπως τηλεφωνικά με ενημέρωσαν ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός ΠΕΚΑ κος Γιάννης Μανιάτης και ο νέος περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης.
Αναμένουμε....


Υ.Γ. κύριε Δαμαλίτη συγνώμη για την αδυναμία ταυτόχρονης ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν στο Δήμο Ερμιονίδας αλλά αυτό τον καιρό χωρίς καμιά τεχνική υποστήριξη κάνω ότι μπορώ. Σας παρακαλώ κάνετε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να αναλάβουμε τα καθήκοντά μας και να λειτουργήσει το ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας. Για την καλύτερη λειτουργία ζητούμε και αναμένουμε και τις δικές σας προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου