Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




Είναι φανερό ότι η μείζων αντιπολίτευση και ιδιαίτερα το μέλος της παράταξης του κ.Σφυρή κ.Ι. Αντωνόπουλος, ενοχλείται σε κάθε πρωτοβουλία μας, σε κάθε δράση και έργο μας για τα Δίδυμα. Το ίδιο ενοχλήθηκε και από την πρωτοβουλία μας, την οποία μαζί με πολλούς εθελοντές από τα Δίδυμα υλοποιήσαμε ώστε να χαιρόμαστε σήμερα μαζί με τους συμπατριώτες μας αυτό το εντυπωσιακό έργο πολιτισμού, το Λαογραφικό Κέντρο Διδύμων.

Και βέβαια οι μόνοι που απουσίαζαν και απουσιάζουν από αυτή την εθελοντική προσπάθεια είναι ο κ. Αντωνόπουλος και τα μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αντί του «μάννα, χολήν».

Τόσο ο ίδιος όσο και ο κατά συνήθεια υβριστής των πάντων από τα Δίδυμα καταγόμενος, εξετράπησαν σε πρωτοφανείς ύβρεις εναντίον της Δημοτικής Συμβούλου κας Γιώτας Σαμπάνη – Μπάρδη, η οποία τόλμησε να πει την αλήθεια, γιατί φυσικό είναι όσοι δεν την αντέχουν να εκτρέπονται σε ύβρεις και συκοφαντίες.

Κύριε Αντωνόπουλε, έχω να σας πω ότι όλες οι αποφάσεις και οι πράξεις μου έχουν πάντοτε γνώμονα το συμφέρον του τόπου και συγκεκριμένα του χωριού μας, των Διδύμων.

Εγώ δεν υπήρξα υπάλληλος κανενός Δημάρχου, ούτε έκλεισα τους δρόμους για να φέρω τα σκουπίδια στα Δίδυμα. Εγώ αγωνίστηκα και αγωνίζομαι με τις μικρές μου γνώσεις και με την αγάπη που έχουμε κάποιοι για τα Δίδυμα (οι περισσότεροι πιστεύω), να κάνω καλό στο χωριό μας και όχι να το μετατρέψω σε σκουπιδότοπο όπως το έκανες εσύ.  

Και τολμάς να θέλεις να ξανακατέβεις και στις εκλογές.

Και τέλος, το έχουμε πει και το έχουμε αποφασίσει, το ότι όποιο σωματείο και σύλλογος θέλει μπορεί να χρησιμοποιεί το κοινοτικό γραφείο για τις συνεδριάσεις του αλλά και για την φύλαξη των αρχείων και των υλικών τους.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ

ΣΕΡΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου