Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983.
Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Άργος και στο Ναύπλιο.
Έζησε στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκεί ασχολήθηκε ενεργά με την Π.Α.Σ.Π. Νομικής, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας.
Μετά την αποφοίτησή του, υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος δεκανέας στο Στρατό Ξηράς. Ακολούθησε η άσκησή του, στο Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου. Στα τέλη του 2008 ορκίστηκε δικηγόρος Ναυπλίου. Από τότε ασκεί μάχιμη δικηγορία, αρχικά ως συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο Ν&Σ Προύντζου και στη συνέχεια διατηρώντας δικό του δικηγορικό γραφείο στο Ναύπλιο. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά.
Το Μάρτιο του 2007 εκλέχτηκε στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το Μάρτιο του 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σχόλιο υπογράφοντος:

Ο Παύλος Χρηστίδης φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την Ευρωβουλή στις επικείμενες εκλογές που κατάγεται από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από το Ναύπλιο.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ένας εξαιρετικός νέος επιστήμονας, σεμνός και με άριστο ήθος. Ανεξάρτητα με τον πολιτικό χώρο με τον οποίο πολιτεύεται, είναι τιμή για την Αργολίδα να εκπροσωπείται στο Ευρωψηφοδέλτιο από έναν τόσο νέο αλλά συγχρόνως ώριμο και έντιμο άνθρωπο. Ο Παύλος Χρηστίδης ως δικηγόρος, μας εκπροσώπησε παλαιότερα και σε ανύποπτο χρόνο, στην παρέμβασή μας κατά της αίτησης κατάσχεσης του κτήματος της ΔΕΠΟΣ στο Πορτοχέλι και μάλιστα αφιλοκερδώς. 

Μακάρι η νέα γενιά πολιτικών που θα αντικαταστήσει τα συντρίμμια του πολιτικού μας συστήματος που κατέρρευσε, να περιλαμβάνει ανθρώπους σαν τον Παύλο Χρηστίδη.        


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

5 σχόλια:

  1. ακομη μιλατε για το ΠΑΣΟΚ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου "Ανώνυμε" ( πώς αλλιώς να σε ονομάσω...) , έχω παύσει εδώ και πολύ καιρό να ασχολούμαι με το ΠΑΣΟΚ και με όλο αυτό το πολιτικό σύστημα που έφτασε την πατρίδα μας εως εδώ. Όμως, θα είμαι πάντοτε με όλους εκείνους τους ανθρώπους, τους λιγοστούς, σε όλα τα κόμματα, που με τις ιδέες τους και τις πράξεις τους τρέφουν τα κόμματα και την κοινωνία μας και δεν τρέφονται από αυτά.Ο Παύλος Χρηστίδης, επειδή τον ξέρω καλά, ακόμα τουλάχιστον είναι ένας από αυτούς και του εύχομαι να παραμείνει έτσι! Αν και όσοι παραμένουν έτσι, δεν έχουν και καλή εξέλιξη...έχω προσωπική εμπειρία...
      ΚΑΜΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. μου φαινεται πολυ δυσκολο ενας τετοιος ανθρωπος οπως τον περιγραφετε να υποστηριζει το ΠΑΣΟΚ σημερα.Καπου αποσκοπει για να το κανει,δεν μπορει να ειναι τοσο ανιδιοτελης ,γιατι τοτε θα ειχε αποχωρησει για στοιχειωδεις λογους αξιοπρεπειας.Ας μην ωραιοποιουμε ανθρωπους που μετα απο ολα αυτα υποστηριζουν αυτους τους βενιζελους κλπ κλπ γιατι ετσι ωραιοποιουμε κι αυτο το εκτρωμα που λεγεται ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ..ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΙ...

      Διαγραφή
  3. giati h kori sas na kanei to agrotiko ths sto kentro ygeias kranidioy kai oxi kapoy alloy logo pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή