Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Καταπληκτική παράσταση!


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του θεατρικού έργου "Μιας πεντάρας νειάτα" που παρουσιάστηκε από την αναγενημμένη καθόλα θεατρική ομάδα Ερμιονίδας χθες βράδυ στην αίθουσα τελετών του Ενιαίου Λυκείου Κρανιδίου.


Μετά από δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια ενεργοποιήθηκε ξανά με πρωτοβουλία των παλαιών μελών της και εμπλουτίστηκε από νέα μέλη. Καλοδουλεμένη παράσταση σε ένα πολύ δύσκολο έργο μας άφησε όλους κυριολεκτικά κατάπληκτους από κάθε πλευρά. Λιτή αλλά προσεγμένη σκηνοθεσία που ανταποκρινόταν πλήρως στις ανάγκες του έργου, πετυχημένη διανομή ρόλων, άψογη ερμηνεία επαγγελματική θα μπορούσε να πει κανείς από όλους τους ηθοποιούς. Η αίθουσα κατάμεστη και με ορθίους ακόμα θεατές που παρακολούθησαν όλες τις εικόνες του έργου με προσοχή και θαυμασμό και καταχειροκρότησαν όλους τους συντελεστές του έργου.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους. Ιδιαίτερα στην κυρία Λένα Παπαδοπούλου συντονίστρια και στον κύριο Δημήτρη Σίδερη διυεθυντή της ομάδας.


Κατά τη γνώμη μου η αναγέννηση της Θεατρικής Ομάδας Ερμιονίδας και η παρουσίαση αυτού του έργου με τόση επιτυχία αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός των τελευταίων δύο χρόνων και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για να θερμάνει την κοινωνία μας μέσα στην πολιτιστική ένδεια που ζούμε τελευταία στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου