Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Απο το ιστολόγιο της Οικολογικής Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Ερμιονίδας

Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα κ Αβραμοπουλε.Ηταν ωραια η δεξιωση ;
Αυγούστου 31, 2009 in Ρεπορτάζ Leave a comment
Αντιγραφω απο γειτονικο ιστολογιο που εξακολουθει ναναι επιλεκτικα αποδεκτης των δελτιων τυπου του Δημου Κρανιδιου μιας και λογω ανικανοτητας ο Δημος δεν μπορει να λειτουργησει με συνεχεια και συνεπεια την ιστοσελίδα του εδω και χρονια.
Αυτο το κειμενο θα σηκωνω καθε φορα απο εδω και περα ,που θα δημοσιοποιω τα δελτια τυπου του Δημου Κρανιδιου/2
Και κατι ακομα.Τα δελτια του Δημου σχολιαζονται απο οσους τα δημοσιευουν;
Κρινονται ; Θετικα η αρνητικα αδιαφορο.
Η μηπως βασικη προυποθεση για να σταλουν ειναι η μη κριτικη σταση του μεσου που δημοσιευονται. Γιατι αν ισχυει το δευτερο, αν δηλαδη υπαρχει σιωπη και δεν εκφερεται γνωμη και αποψη καλα που δεν μου τα στελνουν εμενα.
Υποθετω πως οι αναγνωστες θελουν να διαβασουν την ανακοινωση του Δημου αλλα και την τοποθετηση του ιστοτοπου που την δημοσιευει σε σχεση με την δημοσιευση. Αλλιως ο ιστοτοπος παυει να εχει γνωμη και φυσιογνωμια , δεν διαφερει απο ενα πινακα αναρτησεων.
Και τα ιστολογια ειναι χωρος προσωπικης εκφρασης και επικονωνιας κατα κυριο λογο.Νομιζω.Τα στοιχεια που αναρτουμε ειναι βοηθητικα για να εκφρασουμε και τεκμηριωσουμε την αποψη μας , δεν ειναι αυτοσκοπος.
Δελτιο τυπου του Δημου Κρανιδιου
Ερχονται εκλογες και μας ταζουν οτι θελουμε.
Το ενα χερι νιβει τ αλλο και τα δυο μαζι την Νεα Δημοκρατια.
Αληθεια ο Διευθυντης του κεντρου υγειας που ειναι στη φωτογραφια;
Η μηπως δεν τον αφορα το θεμα;
Μηπως δεν εχει προτασεις σχετικα με το Κεντρο υγειας και για αυτο δεν τον καλεσαν.
Λεω τωρα εγω….
Λογια ειναι ,
κουβεντουλες με αφορμη την επισκεψη στο Κρανιδι του κ Αβραμoπουλου
για την τοπικη γιορτη που κι αυτη εγινε
μιας και ηρθε για τους γαμους των φιλων στο Θυνι
ξερετε τωρα κουμπαριες και τετοια http://paratiritis-news.blogspot.com/2009/08/blog-post_4153.html
δεν πετιομαστε και μεχρι το γειτονικο χωριο που εχει πανηγυρι να τους ταξουμε νοσοκομεια να μαζεψουμε κανενα ψηφο….
Ντροπης πραγματα!
Περσι τετοια εποχη στον Ευαγγελισμο ,στερεωνανε τον ορο της χημειοθεραπειας με χαρτοταινια γιατι ο κ Αβραμοπουλος δεν εδινε λεφτα για λευκοπλαστ.
Ουτε για αιματολογους.
Αν τους ψηφισουμε βλεπουμε τι θα κανουν καποιια δικαιολογια θα βρουν φανταζομαι , αν οχι κακο του κεφαλιου μας που δεν τους ψηφισαμε ( θα μας πουνε).
Πρωτα να καλυψουν τις ελλειψεις του κεντρου υγειας ΣΗΜΕΡΑ, και μετα να ταζουν λαγους με πετραχηλια σε εμας τους ιθαγενεις.
Την άμεση κατασκευή του νέου Κ.Υ. Κρανιδίου εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Κος Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά από αίτημα του Δημάρχου Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή.
Ναι σας πιστεψαμε!

Μα ειναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ποιός ζήτησε την κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας στο Κρανίδι; Γκρεμίστηκε το υπάρχον ή πρόκειται να το γκρεμίσει κανείς και να το ξαναφτιάξει σαν το Ναό του Σολομώντα;
Επειδή σαν Διοικητικά και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κ.Υ. , τα τελευταία χρόνια ζω τα προβλήματα απο πρώτο χέρι και εχω συντάξει αλεπάλληλες αναφορές και διαβήματα ζητώντας την αντιμετώπιση τους,είμαι σε θέση να γνωρίζω καλυτερα απο κάθε αλλον , οτι αυτά έχουν σχέση με τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και όχι με το κτίριο !
Στό βωμό της μικροπολιτικής παραγοντίστικης αντίληψης και πρακτικής ας μην συμπαρασύρουν και εκθέτουν λοιπόν και τον Υπουργό της Υγείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου