Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΙΙΙ

Απο το γειτονικό ιστολόγιο της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:



Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.
Η ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Στην ημεριδα της ΠΑΠΟΕΡ στις 7 Μαρτη ο Δημαρχος Κρανιδιου μας διαβεβαιωσε πως εχει αναλαβει καποιο γραφειο την μελετη για το πως θα κλεισουν οι υπαρχουσες χωματερες.
Υπαρχει η μελετη;
Γιατι η πρωτη χωματερη κλεινει με φωτια.
Θα γινει το ιδιο και στις αλλες τρεις;
Θα γινει το ιδιο σε ΟΛΕΣ τις χωματερες οπου θα εγκατασταθουν δεματοποιητες σε ολες τις χωματερες που θα κλεισουν στην Ελλαδα;Φωτια και σκεπασμα;
Οικονομικο δεν λεω!
Που να κανεις υγειονομικη ταφη σε στεγανοποιημενο εδαφος με σωληνες διαχειρησης του μεθανιου και ολα τα σχετικα.
Θαψε την τοξικη σταχτη που βγηκε απο τα συμμεκτα απορριμματα και στειλε την πακετο στον υδροφορο οριζοντα για τις επομενες γενιες.
Οσο για τις δικες μας;
Ενα νεφος διοξινης στα πνευμονια μας και στα πνευμονια των παιδιων μας.
Θα εισπραξουμε το γραμματιο οταν ο διορισμενος απο την κυβερνηση κομματικο και πρωην τραπεζικο στελεχος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ θα εχει παει σπιτι του .
Αγωνιστηκε με τοσο παθος για αυτη την λυση.
Εργο ζωης ηταν για αυτον
Και για εμας.



Τότε:


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2006
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ & ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Ο Δημ. Σφυρής μίλησε για τα προβλήματα
"Είναι καιρός ο τόπος να αλλάξει σελίδα" δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος

Δυναμικά ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Ο υ­ποψήφιος δήμαρχος κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ
ανακοίνωσε το συνδυασμόυ του σε μια μεγάλη συγκεντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Α.Κ.Σ., στο Πόρ­το Χέλι, τη ν Κυριακή . Η παρουσία πεντακοσίων συν­δημοτών του που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ο­μιλία του υποψηφίου και την ανακοίνωση των μελών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, έκανε τη συγκέντρωση πολύ δυναμική .
Ο κος Σφυρή; αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πρόγραμ­μα του και στους τρεις άξονες ανάπτυξης που σκοπεύει να κινηθεί: τον τουριστικό, τον αγροτικό και την παροχή υπηρεσιων. Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη ναυταθλητισμού, που θεωρεί συνώνυμο με την ανάπτυξη των παρά­λιων περιοχών του Δήμου και στην κοινωνική πολιτική ( εξυπηρέτηση πολιτών, προστασία περιβάλλοντος ). Η κα­λή ποιότητα νερού και δικτύου πρέπει να εξασφαλισθεί πάση θυσία στην νέα τετραετία πού έρχεται, τόνισε ο κος Σφυρής., καθώς και η πλήρης λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
"Η δημιουργία ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΒΛΗ­ΤΩΝ (ΧΥΤΑ) έπρεπε να είχαν γίνει χθες.


Αυτά έλεγε και υποσχόνταν προεκλογικά ο συμερινός Δήμαρχος, έπρεπε να είχε δημιουργηθεί χθές ο Χ.Υ.Τ.Α.! Μετά απο 3 ακριβώς χρόνια σχεδιάζει να μαζεύει σε δεμάτια στη χωματερή Διδύμων και τα σκουπίδια των γειτονικών δήμων!!! Αυτό θα πει πρωτοπορία. Εφαρμογή του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΙ και ΙΙΙ στη πράξη, έτσι, για να κάνουμε τον Δήμο μας Καποδιστριακο σκουπιδότοπο. Βρε καλοί μου συμπατριώτες, αν και το θέμα αυτό αφορά όλους μας, τι έγινε αυτή η "ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" που πήρε μέρος στίς προηγούμενες δημοτικές εκλογές και δήλωνε τότε:




ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ

11 Κίνηση μας θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα των εκλογών και την επόμενη τετραετία άσχετα με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Εμείς δεν υποσχόμαστε θέσεις και βολέματα, δεν μας αφορούν οι μικροπολιτικές πρακτικές με σκοπό τη διανομή της εξουσίας.

Οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός, δεν πρόκειται να λύσουν κανένα πρόβλημα αν δεν κινητοποιηθούμε εμείς, αν δεν καταλάβουμε την δύναμη μας


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ
ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Που είναι τώρα; συμφωνεί με όλα αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου