Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" !!!

Από την προπαγανδιστική φυλλάδα του κ Σφυρή. Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010 σελίδα 4.:

"Επειδή γνωρίζαμε ότι η ΔΕΠΟΣ δεν διέθετε Δ.Σ. και άρα δεν μπορούσε να πληρώσει, αποφύγαμε να δώσουμε δημοσιότητα ώστε να μην πληροφορη­θούν τον πλειστηριασμό τα γνωστά "κοράκια". Κάτι που δυστυχώς έγινε τελικά γνωστό χάρις στην πολλαπλή δημοσιότητα που επεδίωξε και έδωσε στην υπόθεση ο κ. Καμιζής. Στην επιστολή μας, επισημαίναμε την υποχρέωση της πολιτείας «να προoστατεύσει και να διασφαλίσει την δημόσια έκταση, προς όφελος του τόπου μας»."
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ:
Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ομολογούν με κυνισμό ότι απέφυγαν να δώσουν δημοσιότητα στον πλειστηριασμό,όπως είχαν νομική, ηθική και πολιτική υποχρέωση για να μην τον πληροφορηθούν,λένε δήθεν, τα γνωστά "κοράκια". Μα ο σκοπός του νομοθέτη που προβλέπει τη δημοσιότητα στους πλειστηριασμούς είναι ακριβώς αυτός, να δίδεται δημοσιότητα για να μην πηγαίνουν μόνο τα γνωστά "κοράκια" για να τα κάνουνε "πλακάκια" ! Ομολογούν δηλαδή ότι το απέκρυψαν με πρόθεση!
Και έχουν το απύθμενο θράσος να κατηγορούν εμάς επειδή αποστείλαμε επιστολή στον Πρωθυπουργό ζητώντας του να παρέμβει για να ματαιωθεί αυτός ο σκανδαλώδης πλειστηριασμός και να σωθεί τελικά το κτήμα των 342 στρεμμάτων, υπέρ των συμφερόντων του Δημοσίου και του νέου Δήμου Ερμιονίδας , πράγμα που ήδη πετύχαμε προκαλώντας την άμεση αντίδραση και παρέμβαση της Κυβέρνησης!
Κατηγορούν εμάς γιατί αναδείξαμε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο και το φέραμε στο φως της δημοσιότητας, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει πρώτος ο δήμος Κρανιδίου μόλις έλαβε επίσημα τουλάχιστον γνώση από τις 2.ο7.2010.!
Τι τους χάλασε τοσο πολύ πια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου