Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ,

Ο αγώνας μας δικαιώθηκε. Και όχι μόνον ο προσωπικός μου αλλά και αυτός των ολίγων ενεργών πολιτών που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου και στο πλευρό των συμφερόντων του τόπου, αλλά και των ολίγων μέσων μαζικής ενημέρωσης που προέβαλλαν το θέμα σε αντίθεση με την ένοχη σιωπή άλλων πολλών. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον "γείτονα" Μάκη Κατσαιτη και την εφημερίδα "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" για την τόλμη και την παρρησία τους με τη οποία πρόβαλλαν και φώτισαν τις πτυχές αυτού του μεγάλου σκανδάλου από την αρχή όταν το έφερα στο φώς. Οφείλω επίσης να επισημάνω την ευαισθησία την άμεση αντίδραση του Πρωθυπουργού Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του Υφυπουργού κ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, για την αποτελεσματική παρέμβασή τους μετά την γνωστή δημόσια καταγγελία μου.



Απόδειξη 6 105.815,75

Στην Αθήνα σήμερα σης 28 Σεπτεμβρίου 2010, η υπογράφουσα Ρωξάνη Αυγερινού του Γερασίμου, δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών, οδός Ερατοσθένους 1 που ενεργώ για λογαριασμό tcov α) νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΥΛ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ» που εδρεύει στην Αθήνα, Λυκούργου 9, β) της Ελισάβετ Αριόν του Κωνσταντίνου, συζ. Κωνσταντίνου Γκοβόστη, κατοίκου Κηφισιάς Αττικής, οδός Τατοΐου αρ. 60 γ) της Μαρίας Καραμπέτσου του Ευτυχίου, κατοίκου Αθηνών, οδός Αιγέως 29 , δ) της Μαγδαληνής Καραμπέτσου του Ευτυχίου, συζ. Δημητρίου Νικολαΐδη, κατοίκου Αθηνών, οδός Αιγέως 29 ε) του αναγνωρισμένου σωματείου με την επωνυμία «ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ» (τέως «ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΝ ΚΟΡΑΣΙΩΝ») έλαβα από την εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ Α.Ε.» (ΔΕΠΟΣ Α.Ε.), νομίμως εκπροσωπούμενη το ποσό των εκατόν πέντε χιλιάδων οκτακοσίων δεκαπέντε ευρώ και 0,75 (105.815,75), σε μετρητά.
Το ποσό αυτό καταβλήθηκε σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του απογράφου της υπ'αριθμ. 3224/2007 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και των σχετικών από 26.1.2009 και 8.6.2010 επιταγών μου προς εκτέλεση του άνω απογράφου και αφορά: Α) επιδικασθέντα με την παραπάνω απόφαση οφειλόμενα μισθώματα της εταιρείας ΔΕΠΟΣ Α.Ε για τα μίσθια ιδιοκτησίας των ως άνω αναφερομένων εντολέων μου , ως αυτά αναλύονται στην υπ'αριθμ. 3224/2007 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Β) τόκους υπερημερίας από τα επιδικασθέντα μισθώματα με την υπ'αριθμ. 3224/2007 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπως αυτοί προσδιορίζονται στις δύο προαναφερθείσες επιταγές μου.
Γ) Δικαστικά έξοδα επιδικασθέντα με την προαναφερθείσα απόφαση και προκύψαντα από τις προαναφερόμενες επιταγές προς εκτέλεση. Συγκεκριμένα καταβλήθηκε για έκαστο των εντολέων μου :
I) Για κεφάλαιο-μισθώματα και τόκους υπερημερίας:
α) Για το νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΥΛ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ» ποσό € 38.034,87
β) Για την Ελισάβετ Αριόν του. Κωνσταντίνου, συζ. Κωνσταντίνου Γκοβόστη, ποσό € 21.973,08
γ) Για την Μαρία Καραμπέτσου του Ευτυχίου, ποσό € 2,723,65
δ) Για την Μαγδαληνή Καραμπέτσου του Ευτυχίου, συζ. Δημητρίου
Νικολαΐδη, ποσό € 2.723,65
ε) Για το αναγνωρισμένο σωματείο με την επωνυμία «ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ» (τέως «ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΝ ΚΟΡΑΣΙΩΝ»), ποσό € 37.495,53
II) Για δικαστικά έξοδα οφειλόμενα σε όλους τους εντολείς μου ποσό € 2.862,97.
Μετά την παραπάνω καταβολή οι εντολείς μου εξοφλήθηκαν όσον αφορά τις απαιτήσεις τους κατά της ΔΕΠΟΣ από την υπ'αριθμ. 3224/2007 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και τις επιταγές μου και επιφυλλάασονται για τις απαιτήσεις τους από μεταγενέστερες δικαστικές αποφάσεις,
Οι εντολείς μου δηλώνουν ότι ουδεμία αξίωση πλέον έχουν εκ των επιδικασθέντων δια της ως άνω αποφάσεως και των επιταγών και δηλώνουν δι εμού ότι ο πλειστηριασμός που επρόκειτο να διεξαχθείτην 29nv-9-2010 ενώπιον της Συμβολαιογράφου Κρανιδίου Σταυρούλας Βσγιακάκου- Καλλία δυνάμει της υπ'αριθμ. 1430/2010 Έκθεσης Αναγκαστικής Κατάσχεσης του Δικαστικού Επιμελητή Γεωργίου Μπουρίκα θα μάταιοιθεί οριστικά.
Η ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΣΑ Η ΛΑΒΟΥΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου