Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ


Στο κενό έπεσε και αυτή τη φορά η νέα προβοκάτσια εναντίον της παράταξής μας και η απόπειρα υπονόμευσή της. Οι παλιές προβοκατόρικες μέθοδοι του διαχωρισμού αμνών και εριφίων  του «διαίρει και βασίλευε» ούτε είχαν ούτε έχουν ούτε και πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα στην ενότητα και την συνοχή της δημοτικής μας παράταξης και της πλειοψηφίας του Δήμου. Αντίθετα μάλιστα αυτές οι γκεμπελίστικες τακτικές δυναμώνουν και ισχυροποιούν περισσότερο την ενότητά μας  και συσπειρώνουν περισσότερο την κοινωνία πάνω σε αρχές  στόχους αλλά και γύρω από τα πρόσωπα που τις υπηρετούμε.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  την οποία ο λαός  εμπιστεύτηκε με ισχυρή πλειοψηφία από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, δέχθηκε πολλές και ποικίλες απόπειρες υπονόμευσης  από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής της, από την προεκλογική περίοδο κιόλας. Όλες αυτές οι απόπειρες μακιαβελικού τύπου και γκεμπελίστικης  έμπνευσης ,απέτυχαν και έπεσαν στο κενό αφενός μεν εξαιτίας της καθαρότητας των Αρχών μας και των προσώπων μας, αφετέρου δε εξαιτίας της ισχυρής θέλησης  των πολιτών της Ερμιονίδας να αλλάξουν σελίδα και να εμπιστευθούν πρόσωπα καθαρά, με γνώση και πείρα , ικανά και στην παραγωγή έργου κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά κυρίως ,ικανά να ενοποιούν και να συσπειρώνουν την κοινωνία και όχι να παίζουν μαζί της παιχνιδάκια εξουσίας και να την διαιρούν.
Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την δημοτική διαχείριση του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας θέσαμε σε εφαρμογή την πολιτική μας την οποία είχαμε επαγγελθεί και η οποία συνοψίζεται με λίγες λέξεις στα εξής: Αλήθεια, Διαφάνεια  , Ενημέρωση των δημοτών  σε όλα τα θέματα, ανοικτές διαδικασίες στη λήψη των αποφάσεων σε όλα τα όργανα , καλλιέργεια και ενίσχυση του εθελοντισμού, συσπείρωση της κοινωνίας  γύρω από αρχές και αξίες. Αυτή ακριβώς η πολιτική μας είναι που ενόχλησε και ενοχλεί πολύ τους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής  που με τα πολιτικά τους παιχνίδια κρατούσαν τους δημότες και τις δημιουργικές τους δυνάμεις στο περιθώριο για να διαχειρίζονται οι ίδιοι τα στεγανά της εξουσίας .
Η τελευταία προβοκατόρικη επίθεση ανωνύμων κύκλων ,κατά τα άλλα κουκουλοφόρων και δειλών που είχε στόχο να διαχωρίσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας σε λαμόγια , αρχιλαμόγια κλπ , τους πληροφορούμε αν δεν το έχουν αντιληφθεί ,ότι πέτυχε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο, συσπείρωσε ακόμα περισσότερο την παράταξή μας και απομόνωσε τους ίδιους τους προβοκάτορες και τις τακτικές τους που αν και παραμένουν και δηλώνονται ανώνυμοι, οι πράξεις τους, συγκεντρώνουν την αηδία και την περιφρόνηση των δημοτών.
Στις τακτικές αυτές εντάσσεται ,όπως διαβάζουμε  σε ιστολόγιο γνωστό με το όνομα Εικονοσκόπιο, η ανάρτηση και δημοσιοποίηση διαφόρων ανωνύμων σχολίων προπαγανδιστικών και υπονομευτικών  της παράταξης μας με υπογραφη "Νίκος" ,"Πάνος", κ.λ.π. Το ιστολόγιο αυτό που μόνο πολεμική φιλοξενούσε και φιλοξενεί εναντίον μας, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, καταφέρεται και με διάφορους τρόπους εναντίον όποιου τολμήσει να διατυπώσει την παραμικρή υπερασπιστική γνώμη για εμάς και το έργο μας πότε λοιδορώντας και πότε υβρίζοντας. Όποιος τολμήσει να διατυπώσει μια θετική άποψη μετονομάζεται σε «γραφείο τύπου» του δημάρχου ή "Μόσιαλο" ,κλπ. Ο στόχος είναι προφανής, να δημιουργήσουν αναστολές σε οποιονδήποτε άλλον να εκδηλώνει δημόσια τη γνώμη του, προκειμένου να ακούγονται οι φωνές μόνο του «Νίκου» του «Πάνου» και όλων των ανωνύμων.
Κύριοι πάρτε το απόφαση αυτά δεν περνάνε στην εποχή μας ούτε η κοινωνία μας τα ανέχεται.
Γράψτε  και πείτε ότι θέλετε αλλά με το ονοματάκι σας  το μικρό και το μεγάλο, όσο συνεχίζετε έτσι η απομόνωσή σας θα είναι ολοκληρωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου