Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση στον κύριο Ρόζο


Κύριε Ρόζο,

Σε απάντηση σχετικού σας σχολίου με λύπη σας αναφέρουμε τα εξής.
Η στάση σας και τα γραφόμενα σας δεν δείχνουν ότι εκπροσωπείται την Ένωση Ξενοδόχων, που σας πρότεινε ως μέλος στην Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, αλλά μάλλον συμπεριφέρεσθε ως εκπρόσωπος αντιπολιτευόμενης Δημοτικής παράταξης.
Γνωρίζεται καλά με πόση πίεση χρόνου καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα πραγματικό καλαίσθητο περίπτερο και να εισπράξουμε τα συγχαρητήρια πολλών επισκεπτών, αλλά και εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεδομένου ότι είμαστε και ο μοναδικός Δήμος στην Αργολίδα ο οποίος παρουσίασε δικό του περίπτερο.
Είδατε από κοντά τις προσπάθειες μας τόσο κατά το στήσιμο, όσο και με την διαρκή παρουσία μας στο περίπτερο, ακόμα και την Κυριακή που εσείς δεν εμφανιστήκατε, συμπεριφερόμενοι ως εκπρόσωποι ολόκληρης της Ερμιονίδας και όχι ως προπαγανδιστές του τόπου κατοικία μας και κάποιας τουριστικής επιχείρησης.
Τέλος, είχατε τη δυνατότητα τη διαφωνία σας ή τις προτάσεις σας για αποτελεσματικότερη προβολή να τις διατυπώσετε μέσα στο συλλογικό όργανο, όπου είστε μέλος την Επιτροπή Τουρισμού, και αν δεν γινόταν σεβαστές να προχωρούσατε στην καταγγελία σας στον Τύπο.

Κολυμπάδης Παντελής
Τζανής Αναστάσιος
Μονά Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου