Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Εμείς θα απαντάμε με το έργο μας και όχι με ειρωνείες, βρισιές και προσβολές σε όλους αυτούς τους ευαίσθητους πολίτες που φωτογράφιζαν διάφορα σημεία του Δήμου μας και τα αναρτούσαν στα blogs το διάστημα που η υπηρεσία καθαριότητας λόγω έλλειψης προσωπικού και θεσμικής αδυναμίας ανάθεσης μέρος του έργου σε εργολάβο, αδυνατούσε να ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της. Από εδώ και μπρος αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες θα είναι η πραγματική εικόνα του Δήμου μας σε όλη του την έκταση, είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει.
Προτρέπουμε λοιπόν όλους αυτούς τους επίδοξους φωτογράφους να φωτογραφίζουν άλλα σημεία του Δήμου μας. Άλλωστε ο Δήμος Ερμιονίδας έχει τόσες ομορφιές όσο κανένας άλλος. Και αν αντιληφθούν κάποιο πρόβλημα σε κάποιο σημείο του Δήμου μας είναι πολύ πιο εύκολο να μας κάνουν ένα τηλέφωνο ώστε να το επιλύσουμε άμεσα, από το να φωτογραφίζουν και να αναρτούν το πρόβλημα στα blogs με μοναδικό σκοπό την δυσφήμιση του Δήμου μας. Τότε θα μας πείσουν για την πραγματική τους ευαισθησία για την καθαριότητα του τόπου μας. Διαφορετικά θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι σκοποί τους είναι άλλοι.
Παραθέτουμε φωτογραφίες από το δρόμο Πορτοχελίου-Ερμιόνης που την ημέρα του περιβάλλοντος δεν φορούσε τα καλά του και από τη διασταύρωση Ηλιοκάστρου-Ερμιόνης.



Για την υπηρεσία καθαριότητας
Γιάννης Τσαμαδός
Δημοτικός Σύμβουλος



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου