Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ!!! 
Ιδού ο άνθρωπος που ήθελε να ρυθμίσει τα δημοτικά του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο άνθρωπος που προέβλεπε το μέλλον και τον επόμενο Δήμαρχο.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε μέσα από την εφημερίδα που εκδίδει να δημιουργήσει πρόβλημα στην Παράταξή μας και στο Δήμο Ερμιονίδας.

Εμείς είμαστε εδώ, στη θέση που μας πρέπει, ενωμένοι, με αρχηγό τον Δημήτρη Καμιζή και αυτός στη θέση που του πρέπει.Α.ΛΑΜΠΡΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Ι. ΤΣΑΜΑΔΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ε. ΦΛΩΡΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΔημοσίευμα από το blog "Ενημέρωση Πελοποννήσου""


Συνελήφθη ο Γιάννης Πιτσάκης μετά από μήνυση του Δημάρχου Ναυπλιέων
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, από άνδρες της Ασφάλειας Άργους ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτσάκης, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εναντίον αυτού και της εκδότριας της εφημερίδας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ που φιλοξένησε «το συκοφαντικό και υβριστικό για την πολιτική και ηθική του υπόσταση», δημοσίευμα.

Τον Γιάννη Πιτσάκη, που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση, αναζητούσε από χθες η Ασφάλεια Άργους, μετά από εισαγγελική παραγγελία, πλην όμως δεν τον εντόπισαν στα συνηθισμένα στέκια του, ούτε και στο γραφείο του (η εφημερίδα χθες δεν εκδόθηκε).

Το δημοσίευμα που έφερε την υπογραφή του, δημοσιεύθηκε στο φύλλο του Σαββατοκύριακου αλλά, ως γνωστόν, τα δια του Τύπου αδικήματα θεωρούνται ως διαρκεί και γι’ αυτό και συνεχίσθηκε η αναζήτηση, μέχρι και τον εντοπισμό και την σύλληψή του.
Το δημοσίευμα όπου ο Πιτσάκης παρουσιάζει τον Δήμαρχο Ναυπλιέων (γνωστό για το πολιτικό του ήθος) ως «πράσινο», «φίλο των νεοναζιστών», «αγκαλιαζόμενο με τους φασίστες» και «άνθρωπο του Μανιάτη», προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία του Ναυπλίου λόγω των ανακριβειών και του υβριστικού απαξιωτικού του ύφους. Είναι χαρακτηριστική η φράση «το φλερτ του «πράσινου» δημάρχου με τους «μαύρους φασίστες»  γίνεται ολοένα και πιο έντονο». Μια αναφορά που δεν αφήνει αμφιβολίες για τον επιδιωκόμενο στόχο πολιτικής και κοινωνικής απαξίωσης του Δημάρχου Ναυπλιέων.
Πληροφορίες της εφημερίδας φέρουν τον Δήμαρχο να στρέφεται εναντίον των υπευθύνων του δημοσιεύματος και με αστική αγωγή, διεκδικώντας αποζημίωση που όπως δηλώνει θα διαθέσει υπέρ του Ιδρύματος Μαρίας Ράδου και των συσσιτίων της εκκλησίας.
Η είδηση της σύλληψης του Γιάννη Πιτσάκη δεν «φιλοξενήθηκε» από κανένα blog της Αργολίδας, για λόγους που κατανοούν οι γνωρίζοντες, πλην του cobra, που έγραψε «συγκαλυμμένα:
ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ".
ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!
Τοπικός πασίγνωστος δημοσιογράφος που η ειδικότητα του είναι να αναλαμβάνει εργολαβίες λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων των αφεντικών του, κρυβόταν όλη μέρα χθες για να γλυτώσει το αυτόφωρο μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που του έκανε κορυφαίος αιρετός του νομού.
Δεν γνωρίζουμε πια θα είναι η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, πάντως ο εν λόγω "δημοσιογράφος" με διατριβή και στα "χτυπήματα κάτω από τη μέση" με κίτρινα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε τοπική εφημερίδα αλλά και με αναδημοσιεύσεις σε τοπικό μπλόγκ, θα συνεχίσει όπως μαθαίνουμε να έχει προβλήματα με την Δικαιοσύνη.
by cobra

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου