Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013, έγινε ενημερωτική συνάντηση του Αντιδημάρχου κ.Σταύρου Κούστα με την Πρόεδρο του Σωματείου Ζωόφιλων Ερμιονίδας κ.Ιζαμπέλ Μπούμπελ.
Στη συνάντηση το κλίμα ήταν αρκετά καλό και εκ μέρος του Αντιδημάρχου υπήρξε δέσμευση βοήθειας εκ μέρους του Δήμου προς το Σωματείο. Πέραν των γενικότερων θεμάτων που συζητήθηκαν και στα οποία υπήρξε συγκατάθεση και από τις δύο πλευρές για όσο το δυνατό κοινή δράση, άμεσα θα υπάρξουν οι εξής συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, με συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας και του Σωματείου Ζωόφιλων Ερμιονίδας:
1.Θα αναρτηθούν σε πολυσύχναστους χώρους ενημερωτικές αφίσες με τις πρωτοβουλίες που εφαρμόζονται από την εταιρεία στην περίθαλψη και των αδέσποτων αλλά και των μη αδέσποτων ζώων. Μάλιστα από την εταιρεία αναφέρθηκε ότι υπάρχει ήδη εκ μέρους της ανειλημμένη υποχρέωση να καλύπτει το 50% των εξόδων περίθαλψης των μη αδέσποτων ζώων.
2.Να γίνουν ενημερωτικές επισκέψεις κλιμακίου της εταιρείας με την συνδρομή του Δήμου στα σχολεία, μετά από σχετική αδειοδότηση από τις διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπάιδευσης.
3.Να συσταθεί άμεσα η επιτροπή που επιλαμβάνεται των κακοποιήσεων των ζώων σύμφωνα με τον Νόμο 4039/12.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου