Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ 
– ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


 02 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ Δ.Ε.ΠΟ.Σ.»

Ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ι. Στουρνάρα, σχετικά με την αξιοποίηση της δημόσιας έκτασης του οικοπέδου Δ.Ε.ΠΟ.Σ. στο Πορτοχέλι.
Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:
«Κύριε Υπουργέ,
Το ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας έκτασης του οικοπέδου της Δ.Ε.ΠΟ.Σ. Α.Ε. στο Πορτοχέλι έχει απασχολήσει πολλές φορές και την κοινωνία της Ερμιονίδας, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τα αναπτυξιακά θέματα της περιοχής. Ο Δήμος Ερμιονίδας με πολλαπλά ψηφίσματά του, έχει ζητήσει τη σαφή και ξεκάθαρη συμμετοχή του στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και την αξιοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης. Είναι προφανές, ότι η κάθε είδους αναπτυξιακή πρωτοβουλία σε κάθε περιοχή για να έχει επιτυχία στην υλοποίησή της, αλλά και σημαντική προστιθέμενη αξία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της συμμετοχής στην αύξηση του τοπικού εισοδήματος, είναι αναγκαίο να γίνεται μετά από στενή συνεργασία με την αρμόδια δημοτική αρχή.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Ερμιονίδας με εξαιρετική υπευθυνότητα όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, συμμετέχει και διεκδικεί το ρόλο που  του αναλογεί στο ζήτημα.
Σχετικό είναι το έγγραφο που επισυνάπτεται και το οποίο σας έχει αποσταλεί από 20.12.2012.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την αξιοποίηση της έκτασης της Δ.Ε.ΠΟ.Σ. Α.Ε. στο Πορτοχέλι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου