Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής του κ.Σφυρή και της Παράταξής του



Το φωτογραφικό ρεπορτάζ, όσα αναφέρει και όσα σχολιάζει ο κ.Σφυρής είναι αποτέλεσμα της δικής του καταστροφικής πολιτικής στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αυτός άνοιξε χωματερή στο Σταυρό Διδύμων.

Αυτός δημιούργησε το αίσχος και το ανάθεμα στην είσοδο του Δήμου μας.

Αυτός προσέτρεξε πρώτος να «πρωτοτυπήσει» με ένα « δήθεν έργο» που διεκδικεί την μοναδικότητα στον παραλογισμό και στα αδιέξοδα στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

Αυτός φόρτωσε τους δημότες μας να έχουν πληρώσει τα 2,5 χρόνια (από το 2011 μέχρι σήμερα), χαράτσι ύψους περίπου 450.000€ και τα απορρίμματα να είναι στοιβαγμένα στο Σταυρό Διδύμων χωρίς προορισμό και αποδέκτη.

Και δεν φτάνουν αυτά έχει το θράσος και ζητάει και τα ρέστα!

Σήμερα λειτουργεί υπονομευτικά στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που μας δίνει, προσωρινά έστω, την δυνατότητα να  μεταφέρουμε τα απορρίμματά μας στον ΧΥΤΑ Φυλής. Αυτά όμως κάπου πρέπει να φορτώνονται στις νταλίκες που τα μεταφέρουν στην Αθήνα κι αυτό επιχειρεί να το εμποδίσει.

Προφανώς όπως φρόντισε να τα αποθηκεύσει χωρίς προορισμό και αποδέκτη στον Σταυρό Διδύμων, έτσι τώρα θέλει να μένουν τα απορρίμματά μας εντός και πέριξ των κάδων περισυλλογής. Η τακτική αυτή είναι επικίνδυνη διότι:

-     Εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία.

-     Επιβαρύνει το περιβάλλον τα μέγιστα.

- Δημιουργεί αισθητική ρύπανση και   αποτροπιασμό.

- Δυσφημεί τον τόπο μας στην αιχμή της τουριστικής σεζόν.

-   Έχει σοβαρές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου μας.



Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από τον κ.Σφυρή και την Παράταξή του. Το ίδιο έκανε και με την αποχέτευση και την ύδρευση του πρώην Δήμου Κρανιδίου.
 Είναι υπόλογος απέναντι στους δημότες μας.




ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΚΟΥΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου