Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΙΔΥΜΩΝ

ΠΡΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ , ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ,ψευδόμενοι απο πρόθεση , ότι δήθεν εγω όταν ήμουν δήμαρχος ενήργησα ή συνήργησα στόν σχεδιασμό και στήν κατασκευή του παρακαμπτηρίου δρόμου Διδύμων θεωρώ υποχρέωση μου να γνωρίσω πρός όλλους τα εξής:
1. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του έργου αυτού ,έγινε αποκλειστικά και μόνον απο την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας και όχι απο τον Δήμο Κρανιδίου.
2.Το έργο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μετά την αποχώρηση μου απο τον Δήμο .
3.Υπήρξα ο πρώτος που αντέδρασα στήν κατασκευή αυτού του δρόμου και μάλιστα με αποδείξεις.
4.Οι δικές μου προτάσεις και ο σχεδιασμός του Δήμου Κρανιδίου ήταν άλλος και εντελώς διαφορέτικος. Ηταν η προσπέραση του Μεγαλοβουνίου με την κατασκευή σήραγγας .


-------------------------------------------------------------------------------------------------





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΓΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Κρανίδι 6-6-2005 Αριθμ. Πρωτ : 3981

Ταχ. Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη 11 Ταχ. Κώδικας: 21300 Κρανίδι Πληροφορίες: Σάνα Καρανικόλα Πολιτικός Μηχανικός
Προς : Ν. Α . Αργολίδας
Α.Τ.Υ.
Κοιν : γρ. Νομάρχη

Τηλέφωνα: 27540-23668 Fax: 27540-22000




ΘΕΜΑ: «Σχετικά με Παράκαμψη Διδύμων»

Επειδή από τις τοπικές εφημερίδες αλλά και κατά τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί σας πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα έργο οδοποιίας με τίτλο «Παράκαμψη Διδύμων» παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε το συντομότερο δυνατό μέρος της μελέτης και συγκεκριμένα οριζοντιογραφία του τμήματος του δρόμου που αφορά την παράκαμψη Διδύμων, ώστε να ενημερωθεί το Δημοτικό μας Συμβούλιο και οι Δημότες μας σχετικά.
.Σας γνωρίζουμε επίσης ότι για το συγκεκριμένο αυτό έργο «Παράκαμψη Διδύμων» ουδέποτε ερωτηθήκαμε ή συνεργαστήκαμε με τον μελετητή ,και αν πρόκειται για υλοποίηση μιας παλαιάς πρότασης κάποιων επιχειρηματικών φορέων της περιοχής, μας βρίσκει εντελώς αντίθετους διότι βρίσκεται έξω από το δικό μας σχεδιασμό τον οποίον είχαμε καταθέσει σε σύσκεψη στο γραφείο του κου Νομάρχη (κατάθεση προμελέτης του Δήμου Κρανιδίου για τη βελτίωση του Βορειοανατολικού άξονα Πελοποννήσου).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου