Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ

Από το γειτονικό ιστολόγιο: Ερμιονίδα .Μας αρέσει. Δεν μας αρέσει.



Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή ο Ερμιονίτης Αντιπτέραρχος ε.α. Γιώργος Φασιλής αποδέχτηκε πρόσκληση προς συζήτηση του υποψήφιου Δημάρχου Ερμιονίδας Δ. Καμιζή προκειμένου να συζητήσουν για την εισχώρηση του κ. Φασιλή στο συνδυασμό του κ. Καμιζή εν όψει των δημοτικών εκλογών του διευρυμένου πλέον Δήμου Ερμιονίδας.
Ο κ. Φασιλής ως γνωστό είναι αντιπρόεδρος του «Ερμιονικού Συνδέσμου» και αυτό κατά τη γνώμη μας εκλαμβάνεται ότι θα στηριχτεί και από μέλη του πιο πάνω Συνδέσμου.
Αυτά προς το παρόν και εάν έχουμε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα, θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Πράγματι η συνάντηση αυτή με τον πτέραρχο ε.α. κο Γιώργο Φασιλή πραγματοποιήθηκε ύστερα από δική μου πρωτοβουλία και πρόσκληση. Και μόνο το γεγονός ότι ο κος Φασιλής ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου για να συζητήσουμε θέματα σχετικά με τον νέο Δήμο Ερμιονίδας, το θεωρώ μεγάλη τιμή. Είναι γεγονός ότι αυτό τον καιρό έχω συναντήσεις με ανθρώπους που πιστεύω ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι όχι απλά και μόνο για τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου νίκης, αλλά κυρίως για να υπηρετήσουμε συνεργαζόμενοι από κοινού, την κοινωνία και τον τόπο μας στα πλαίσια της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης και της συγκρότησης και λειτουργίας του ενιαίου Δήμου Ερμιονίδας. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις αυτές γίνονται υπό το φως της ημέρας και ούτε επιδιώκω την άκαιρη δημοσιοποίησή τους αλλά ούτε και την απόκρυψή τους. Ασφαλώς είναι στη διακριτική βούληση των συνομιλητών μου να τις δημοσιοποιούν ή όχι, αλλά και στην καλοπροαίρετη δημοσιογραφική έρευνα. Η συγκρότηση πάντως ενός ψηφοδελτίου νίκης με πρόσωπα τα οποία αφενός μεν ανταποκρίνονται στη δημοσιοποιημένη ήδη διακήρυξη των αρχών μας, και αφετέρου στη διαθεσιμότητα των προσώπων που θα "εκτεθούν στην κρίση των πολλών", είναι πράγματι δύσκολη υπόθεση διότι η πολιτική έχει δυσφημιστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα και αναίτια, σε βαθμό που πολλοί σοβαροί άνθρωποι να στέκονται με σκεπτικισμό απέναντι στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι ή ακόμα και Βουλευτές. Είναι χρέος μας λοιπόν, να κινητοποιήσουμε και να πείσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, και παρά τις υπαρκτές δυσκολίες, να συστρατευθούμε όλοι μαζί προς την κατεύθυνση της ανασυγκρότησης και της προόδου του τόπου μας. Το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά ο αγώνας ωραίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου