Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

"Ερμιονίδα: μας αρέσει - δεν μας αρέσει": Τα σύκα – σύκα… υποψήφιε Δήμαρχε Ερμιονίδας κ. Δ. ...: ". Μας δημιούργησε περιέργεια ο τίτλος της τελευταίας αναφοράς του κ. Καμιζή στο ιστολόγιό του και το επισκευτήκαμε. Σταθήκαμε στο πρώτο μέ..."

Απάντηση στο σχόλιο.
Κατ αρχήν ευχαριστώ για την φιλοξενία στο ιστολόγιο σας.Η θέση μας και η κριτική μας στάση για την εγκατάσταση και λειτουργία του δεματοποιητή στα Δίδυμα χωρίς καν να υπάρχει εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων και χωρίς προηγούμενη ανάκτηση των ανακυκλώσιμων υλικών ,έχει διατυπωθεί και εκφρασθεί δημόσια πολύ καιρό τώρα. Πιστεύουμε ότι θα είναι ζημιογόνος για ολόκληρη την Ερμιονίδα και αυτό το έχουμε υποστηρίξει με επιχειρήματα Ασφαλώς, και κατά συνέπεια ευθύνη έχουν κυρίως ο προηγούμενος Γ.Γ. τής Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι δύο Δήμαρχοι Κρανιδίου και Ερμιόνης οι οποίοι αν δεν προσκάλεσαν ,τουλάχιστον απεδέχθησαν και μάλιστα χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη, την μεταφορά και συγκέντρωση απορριμμάτων των γειτονικών Δήμων στην Ερμιονίδα.
Το περιεχόμενο της τελευταίας ανάρτησης μου στρέφεται κατά του Δημάρχου Κρανιδίου διότι μόνος αυτός προκλητικά κομπάζει και παρουσιάζει μάλιστα τη χασούρα για κέρδος και κατόρθωμα! Αυτό στιγμάτισα και αυτό αφορά αποκλειστικά στον κ Σφυρή.
Σχετικά τώρα με τους συνεργάτες που επιλέγω και πρόκειται να επιλέξω, έχω πιστεύω καταστήσει σαφές αυτό που είναι αυτονόητο, ότι πρέπει δηλαδή να συναποδέχονται τις βασικές αρχές της παράταξης μας, όπως αυτές ήδη έχουν εκφρασθεί δημόσια, και να συμμετέχουν στις διαδικασίες συνδιαμόρφωσης των επί μέρους θέσεων μας για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων τού νέου Δήμου Ερμιονίδας. Γι αυτό ακριβώς το λόγο πιστεύω πως οι δημότες του Δήμου Ερμιονίδας θα δώσουν στην παράταξη μας μια μεγάλη νίκη στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, νίκη που για μας δεν είναι αυτοσκοπός για αυτοϊκανοποίηση, αλλά εφαλτήριο ανιδιοτελούς καθ όλα προσφοράς .
Σχετικά τέλος με τις εφημερίδες δέν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να είμαι ευγνώμων και κατά συνέπεια ούτε και αγνώμων. Και οι κρίνοντες όμως κρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου