Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΨΗΛΑ...

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ¨ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ¨

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Καλλικρατικό Δήμο Ερμιονίδας, με την « ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ » του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή, θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσα από αυτές τις λίγες λέξεις αυτού του άρθρου.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα στις ίδιες γειτονιές και στις ίδιες αλάνες με τους περισσοτέρους από εσάς. Δραστηριοποιήθηκα μέσα στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όχι μόνο. Βρέθηκα κοντά και μέσα σε κάθε κύτταρο παραγωγής ιδεών και δράσης στον τόπο μου.
Με κληρονομιά τις σωστές κατευθύνσεις, τις κατάλληλες βάσεις, τις δυνατότητές, την παιδεία, την κουλτούρα μου και την αμέριστη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας μου κατάφερα να πετύχω στον προσωπικό μου αγώνα, αλλά και να σταθώ όρθιος στις δύσκολες στιγμές μου.
Ασυμβίβαστος με τη μιζέρια, τη διαπλοκή, την συναλλαγή και τη στασιμότητα, χάραξα αρκετές φορές δρόμους ανάπτυξης, νεωτερισμού, προόδου και ρήξεων.
Αδέσμευτος με τη σιωπή εξέφρασα τις απόψεις μου, τα πιστεύω μου στο καθημερινό γίγνεσθαι του τόπου μας.
Φιλόδοξος και ακούραστος συμμετείχα επανειλημμένα σ’ όλες σχεδόν τις προκλήσεις της κοινωνίας μας.
Ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και στηριζόμενος στην άποψη ότι η προσφορά και η συμμετοχή είναι ΧΡΕΟΣ, ενεργοποιήθηκα από τα χρόνια της εφηβείας μου σε πολιτιστικούς, και σε αθλητικούς συλλόγους.
Με όσο γίνεται βαθιά την ευθύνη και βαρύ το συναίσθημα του Δάσκαλου στο Γενικό Λύκειο της Ερμιόνης, συντρόφεψα τα παιδιά σε όλες τους τις αναζητήσεις για την κατάκτηση της γνώσης και το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής.
Με την ψυχολογία και την δύναμη του Νικητή, πέτυχα μαζί με τους εκάστοτε συνεργάτες μου νίκες και επιτυχίες μεγαλύτερες των μικρών μας προδιαγραφών. Συγκρούστηκα με παρακμιακές συμπεριφορές, οικογενειακά κατεστημένα, ύπουλα κοινωνικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Στεναχώρησα και πίκρανα αντιπάλους και φίλους μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας. Επέλεξα να ζήσω και να δραστηριοποιηθώ στην πατρίδα που μου έμαθαν να αγαπώ και αγάπησα και είμαι υπερήφανος γι΄ αυτό.
Ως ενεργός και ανήσυχος πολίτης, οργισμένος για την πτώση του τόπου, θέλησα να διεκδικήσω πριν 4 χρόνια την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ερμιόνης με το Ψηφοδέλτιο της ¨ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ¨ θέλοντας να προσφέρω στη χάραξη της μεγάλης πορείας για την έξοδο από την παρακμή και τη στασιμότητα και την είσοδο στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ανάταση της πατρίδας.
Ξεκάθαρος, ασυμβίβαστος και αδέσμευτος στάθηκα όρθιος απέναντι σε ύβρεις, προσωπικές επιθέσεις, δεσμευτικές προσκλήσεις, συναλλαγές και συμβιβασμούς, μοιράσματα εξουσίας, καπέλωμα κομματικών μηχανισμών και παρασκηνιακής παραεξουσίας.
Δεν κατάφερα να εκλεγώ. Η καταγραφή μου όμως ανεξίτηλη!!!
Και 4 χρόνια μετά είμαι ΕΔΩ, ΠΑΡΩΝ στο μεγάλο προσκλητήριο με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της « ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ » του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή.
Ένα ψηφοδέλτιο με σαφές πολιτικό πλαίσιο.
Ένα ψηφοδέλτιο με ευρύτατο κοινωνικό χαρακτήρα.
Ένα ψηφοδέλτιο που πρώτος ο επικεφαλής του υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής εκφράζει την καθαρότητα και την ανιδιοτέλεια.
Ένα να ψηφοδέλτιο ικανών, εκλεκτών και δραστηριοποιημένων στελεχών της κοινωνίας μας, ένα ψηφοδέλτιο-πρόταση, αντάξιο των σημερινών αναγκών, της ιστορίας του Δήμου, των μεγάλων προσδοκιών του λαού μας και της νεολαίας μας, της αγάπης και της συντροφικότητας των λαϊκών μας γειτονιών που μεγαλώσαμε, παίξαμε, πονέσαμε, κλάψαμε και χορέψαμε, της αλμύρας της θάλασσας και του σκίνου της Αδέρας που αναπνεύσαμε.
Ένα ψηφοδέλτιο στελεχών που από θέση αρχής αποδέχονται την μεταρρυθμιστική λογική του ¨ Καλλικράτη ¨ και κυρίως την δυναμική και αυτόνομη παρουσία του Τόπου που ζω και δραστηριοποιούμαι στον Καλλικρατικό Δήμο Ερμιονίδας.
Ένα ψηφοδέλτιο-πρόταση για ανάταση, για συναδελφικότητα όλων των πολιτών της περιοχής μας με κριτήρια ξεχωριστά.
· Την ακαδημαϊκή και επιστημονική μόρφωση
· Το οικογενειακό περιβάλλον
· Την προσωπική πρόοδο
· Την ανιδιοτέλεια εκάστου υποψηφίου
· Τη συμμετοχή στις προσκλήσεις ως ενεργού και ευαισθητοποιημένου πολίτη, αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας, συμφωνίας και διαφωνίας ως ομάδα δράσης και διαχείρισης των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας.
Ένα ψηφοδέλτιο που θα έχει σαν πρωταρχικό στόχο την ανασύσταση του κοινωνικού ιστού της Πατρίδας μου που καθομολογούμενα σήμερα είναι κατακερματισμένος έως και ανύπαρκτος!!! Φτάνει πια!!! Αρκετά μας δηλητηρίασαν και μας χώρισαν !!! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ!!! Και θα τα καταφέρει προς λύπη όλων αυτών που την έφτασαν έτσι για να πετυχαίνουν τις άνομες και σκοτεινές επιλογές τους!!!
Ένα ψηφοδέλτιο μακριά από μοιρασιές εξουσίας και θώκων ιδιοτελών συμβιβασμών, πατριωτικών λογικών, εκδικητικότητα και ρατσισμό και επαγγελματικής αποκατάστασης συνειδητών ανέργων.
Γι΄ αυτό λοιπόν η επιλογή μου αυτή είναι συνεπής με τις αρχές μου που τόσα χρόνια εκπορεύω προς κάθε κατεύθυνση!!! Χωρίς να αλλοιώσω τις αρχές μου, ζω το μεγαλείο της σημερινής νίκης που επιλέχθηκα, από τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή, και αποφάσισα να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο νίκης, αλλά και της ¨επόμενης μέρας ¨.Της ¨επόμενης μέρας ¨που θα μπορέσει να υπηρετήσει την εξουσία, να δουλέψει και να συνεργαστεί, να διεκδικήσει και αποφασίσει, να προστατεύσει και να διασφαλίσει και τέλος να οδηγήσει τον τόπο σε ένα άλμα μεγαλύτερο και πιο γρήγορο από τη φθορά.
Στέκομαι μπροστά σας και σας προσκαλώ αυτές τις λίγες εβδομάδες να σκεφτείτε και μόνο να σκεφτείτε με περίσσια ηρεμία, σύνεση και ανιδιοτέλεια. Να σκεφτείτε για τον τόπο, τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας και το μέλλον τους.
Με αίσθημα ευθύνης να αξιολογήσετε:
¨ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΚΑΙ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ¨ .
Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη υπάρχει το νέο και το ξεκάθαρο από την μια και το κατεστημένο και η παρακμή από την άλλη.
Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη δεν κρίνεται η αγάπη, η συγγένεια, η παρέα, η δημοφιλία, τα χαμόγελα και οι κολακείες. Όλους μας αγαπάτε γιατί είμαστε της ίδιας μάνας παιδιά.
Κρίνεται η ικανότητα και η ανικανότητα. Το χθες και το αύριο. Η παρακμή και η πρόοδος. Η καθαρότητα και η διαπλοκή.
Και από το αποτέλεσμα όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε.
Εσείς:
Απλά και δυνατά
Με γνώση, με καρδιά και ψυχή.
Σκεφτείτε με γνώμονα το καλό του Τόπου.
Εγώ θα βοηθήσω:
ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
ΕΚΕΙ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!
Σταύρος Κούστας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την
« ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ »
του υποψήφιου Δημάρχου
Δημήτρη Καμιζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου