Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας


Οι γυναίκες που συμμετέχουμε στον συνδυασμό του Δημήτρη Καμιζή, διεκδικούμε δυναμικά καλύτερη ποιότητα ζωής για μας και τις οικογένειες μας μέσα στα πλαίσια του νέου Δήμου της ιστορικής Ερμιονίδας.
Η ενασχόληση μας με τα κοινά έχει να κάνει όχι μόνον με μια απλή συμμετοχή και παρουσία σε ένα ψηφοδέλτιο, αλλά με την ακλόνητη πίστη μας και ελπίδα, ότι μέσα από την Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας, που επικεφαλής της είναι ο γιατρός Δημήτρης Καμιζής, μπορούμε να έχουμε φωνή, δράση και συμμετοχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.
Όπως αυτά της έλλειψης πόσιμου νερού, της έλλειψης σύγχρονου δικτύου αποχέτευσης, της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου της επαρχίας μας αλλά και αυτού που μας συνδέει με το Ναύπλιο και την Αθήνα, της κακής κατάστασης που επικρατεί στην καθαριότητα, του αποκλεισμού της πρόσβασης στις παραλίες και στις ομορφιές του τόπου μας, της έλλειψης κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, της μονόπλευρης οικονομικής ανάπτυξης, της αδυναμία προώθησης των τοπικών προϊόντων κ.α..
Αγαπητές φίλες οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη είναι πολύ κρίσιμες για όλες και όλους μας που ζούμε σε αυτόν τον όμορφο κατά τα άλλα τόπο. Από το αποτέλεσμα τους θα κριθούν πολλά και όλα, όχι μόνο για την επόμενη δημοτική περίοδο αλλά και για τις επόμενες δεκαετίες.
Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε το Σαββάτο στις 6:30 μ.μ. στο Break να συζητήσουμε μαζί για το παρόν και το μέλλον μας.

Υποψήφιες Δημοτικές και Κοινοτικές Σύμβουλοι της
Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου