Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ

(από το ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας)

Η Ανακύκλωση στη πράξη!!!

     Φορτώθηκαν σήμερα και πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποστολή ανακυκλώσιμων υλικών (πλαστικής ύλης) τεσσάρων περίπου τόνων στο ΚΔΑΥ ΚΥΚΛΟΣ στην Ελευσίνα.

      Θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές της ομάδας "Ανακύκλωσης" για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια τους τόσο στην περισυλλογή όσο και στην παραπέρα διαλογή των επανακτήσιμων υλικών και και ιδιαιτέρα τον επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας κ. Μάκη Κατσαίτη, που δυστυχώς θα απουσιάζει του επόμενους μήνες για επαγγελματικούς λόγους.
       Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους δημότες μας που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα και στην προσπάθεια μας, ακολουθώντας τις συγκεκριμένες οδηγίες για την διαλογή των απορριμμάτων σε πρώτο επίπεδο.
      Επαναλαμβάνουμε αυτό που και προεκλογικά είχαμε διακηρύξει στα θέματα της διαχείρισης απορριμμάτων, ότι η διαλογή στην πηγή και η ανακύκλωση είναι βασική προϋπόθεση για την αποτελεσμάτική διαχείριση των απορριμμάτων. Χωρίς την ενεργητική και έμπρακτη στήριξη των δημοτών μας, και χωρίς την δυναμική παρουσία των εθελοντών μας δεν πρόκειται να είχε αυτά τα θετικά αποτελέσματα η προσπάθεια μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου