Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ


Κύριε Σφυρή, στην γεμάτη σύγχυση και εκνευρισμό προσπάθειά σας να θολώσετε τα πεντακάθαρα νερά για τις κατ’ αρχήν θετικές εξελίξεις στην διαχείριση των δεμάτων σύμμεικτων και των χύδην απορριμμάτων στον χώρο «Σταυρού Διδύμων», λασπολογείτε και εκτοξεύετε ανήκουστους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, προφορικά και εγγράφως, κατά του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμιζή, εμού του ιδίου, των Συμβούλων της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και της αγωνιστικής στάσης και διάθεσής μας 2 χρόνια τώρα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέρος και κορύφωση προς το παρόν αποτελούν και οι παραιτήσεις μας.
Η κατάσταση αυτή που σας διακατέχει είναι προφανής και σας οδήγησε πρόσφατα σε δύο συνεχής άτακτες αποχωρήσεις – φυγές από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και σίγουρα, γνωρίζοντας τα έργα και τις ημέρες σας στην Δημοτική Διοίκηση του πρώην Δήμου Κρανιδίου δεν περιμέναμε, ούτε περιμένουμε να μας αναγνωρίσετε το ουσιαστικό και αποτελεσματικό της αγωνιστικής μας αυτής στάσης. Δεν το έχουμε ανάγκη άλλωστε. Μας αρκεί το ενδιαφέρον, η συμπαράσταση, τα θετικά σχόλια και οι προτροπές των δημοτών μας στις θέσεις, τον αγώνα και τα δρομολογούμενα στο θέμα των απορριμμάτων και τις ενέργειές μας στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη χωματερή Διδύμων που εσείς δημιουργήσατε.
Και βέβαια όταν οι συνειρμοί σας, σας οδηγούν στο «ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ» και έμπνευσης συμπέρασμα, ότι δηλαδή προς χάριν του Βασιλικού (Πύλος) ποτίζεται και η γλάστρα (Ερμιονίδα), εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς κατάγεται από την Πύλο, αποδεικνύετε μόνος σας ότι και την μπάλα έχετε χάσει και το έδαφος κάτω από τα πόδια σας αρνούμενος να αποδεχθείτε τα όσα πραγματικά συμβαίνουν γύρω σας.  
Φτωχός συγγενής είσαστε εσείς που 2 χρόνια μετά το ανάθεμα που δημιουργήσατε στον «Σταυρό Διδύμων» δεν μπορείτε να αποδεχθείτε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή ούτε «κοροϊδεύεται», όπως εσείς μας είχατε δηλώσει, ούτε σπεύδει να υιοθετεί και να εφαρμόζει άκριτα επιλογές καταστροφικές για τον τόπο, ούτε κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια για να παρακολουθεί τις ολέθριες συνέπειες των δικών σας αποφάσεων και πράξεων.
Εκείνο όμως κυρίως το οποίο δεν μπορείτε να αποδεχθείτε είναι ότι ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Καμιζής σε πλήρη αντίθεση με σας είναι ο Δήμαρχος των έργων και όχι του χασίματος εγκεκριμένων και χρηματοδοτημένων έργων, είναι ο Δήμαρχος της δημιουργίας και όχι της καταστροφής, είναι ο Δήμαρχος των λύσεων και όχι των χαμένων ευκαιριών.      

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου