Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Καλό θα είναι όποιος δεν γνωρίζει να μην μιλά και να μην κάνει άσκοπη και κακοπροαίρετη κριτική.
Το ΚΗΙ 9167 πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ερμιονίδας τύπου ISUZU 4*4 έχει διατεθεί για χρήση, μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου,  στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου σύμφωνα με την Απόφαση 175/18-07-2012 του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήρως εξοπλισμένο και με ρεζέρβα. Συνεπώς, για την ανωτέρω περίοδο, την ευθύνη για τη συντήρησή του και τον εξοπλισμό του φέρει εξολοκλήρου το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου.
Ο Δήμος βρισκόταν παρών στο χώρο της φωτιάς, με επικεφαλής τον Δήμαρχο που για δύο ημέρες βρισκόταν στον συγκεκριμένο χώρο, με τα άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει, τα οποία ήταν σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης, με οδηγούς τον Αντιδήμαρχο κ. Κολυμπάδη Παντελή και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τσαμαδό Γιάννη, και είχε την πλήρη ευθύνη της εστίασης (νερό, πρωινό, καφέ, φαγητό) των 120 πυροσβεστών και εθελοντών που απασχολήθηκαν εκεί, δείχνοντας τη μέγιστη ευαισθησία και υπευθυνότητα.
Με την ευκαιρία εκ μέρους του Δήμου θέλουμε να εξάρουμε την προσφορά της εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας Ερμιονίδας, την οποία και ευχαριστούμε.
Αυτά λοιπόν για το Δήμο Ερμιονίδας και την φωτιά. Τα υπόλοιπά δικά σας.

Τσαμαδός Γιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου