Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή για το νέο έτος



Αγαπητοί δημότες, κάτοικοι και φίλοι επισκέπτες του Δήμου Ερμιονίδας,
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Το 2012 που πέρασε αφήνει πίσω του βαριές συνέπειες για την προσωπική και οικογενειακή ζωή όλων μας, την κοινωνία μας στο μεγαλύτερο μέρος της, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η πολύπλευρη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, οικονομική, κοινωνική, πολιτική, εθνική αλλά και κρίση θεσμών και ηθικών αξιών, φαίνεται καθαρά ότι θα συνεχιστεί και το νέο έτος 2013 και ίσως με μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό απαιτείται από όλους μας να επιδείξουμε αντοχή, δύναμη αλλά και αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να ανατρέψουμε τις συνέπειες και τα δεδομένα αυτής της κρίσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβούν όλα αυτά είναι η διατήρηση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, του αγωνιστικού μας φρονήματος και η αναθεώρηση των αξιών και των προτύπων της ζωής μας. Τα παραπάνω αλλά και η στήριξη στις δικές μας δυνάμεις συνιστούν τη μόνη αισιόδοξη προοπτική για το νέο χρόνο που έρχεται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου