Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...




ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 
ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό, οι πελάτες των μεγάλων ξενοδοχείων της περιοχής μας μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν μπορούν κατά τη διαμονή τους να παρακολουθούν κανένα Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι. Αυτό διότι τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, όπως αναφέρονται στην παρακάτω επιστολή, απαιτούσαν με εξώδικα υπερβολικά κατά τους ξενοδόχους ποσά, ως τηλεοπτικά δικαιώματα. Μόνο τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης που έκλεισε, έστελναν το σήμα τους δωρεάν.
Οι ξενοδόχοι λοιπόν, για λόγους βιωσιμότητας των ξενοδοχειακών τους επιχειρήσεων, αφαίρεσαν το σήμα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για να μην έχουν νομικές και άλλες περιπέτειες. Οι πελάτες τους πλέον, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι είναι Έλληνες και Κύπριοι, βλέπουν μόνο τις εκπομπές ξένων τηλεοπτικών καναλιών. Και ύστερα οι αρμόδιοι μιλούν για την ανάγκη ανάπτυξης των τουριστικών υπηρεσιών και ότι τα έσοδα από τον τουρισμό αποτελούν σημαντική πηγή αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας.
Φαίνεται λοιπόν ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μια πολύ καλά σχεδιασμένη ενέργεια, με πολλούς στόχους.  Ένας από αυτούς ήταν και η εγκατάσταση μονοπωλίου των ιδιωτικών καναλιών.
Τίποτα δεν αποκλείεται σε λίγο τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ιδιωτικών καναλιών να ζητούνται και από όλους εμάς τους πολίτες για την προβολή των εκπομπών τους στις τηλεοράσεις των σπιτιών μας.    

   

Η παρακάτω επιστολή της διεύθυνσης του ξενοδοχείου διανέμεται στους πελάτες της επιχείρησης.
 




Η ανωτέρω ανάρτηση είναι προσωπική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου