Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στην Ερμιονίδα



  Σε εφαρμογή της σύμβασης που έχει συνάψει ο Δήμος Ερμιονίδας με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και στα πλαίσια της υλοποίησης του χρονοδιαγράμματος ενεργειών που έχει συμφωνηθεί και από τα 2 μέρη, κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης βρίσκεται στον Δήμο μας από σήμερα Δευτέρα πρωί, επισκέπτεται τα σπίτια μας και μοιράζει ενημερωτικό υλικό που περιέχει : 
1)Επιστολή του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμιζή. 
2) Φυλλάδιο σχετικό με τι και πως     
     ανακυκλώνουμε
3) Τσάντα για τα ανακυκλώσιμα υλικά.







Δημότες και Δημότισσες της Ερμιονίδας,

ανοίξτε τα σπίτια και τις καρδιές σας στα συνεργεία αυτά, που έρχονται να συνδράμουν τον Δήμο μας στην σωστή αντιμετώπιση του θέματος της διαχείρησης των απορριμμάτων μας και να δώσουν νέα ώθηση στο πρωτεύον και σημαντικό θέμα της Ανακύκλωσης και της ήπιας διαχείρησης των απορριμμάτων μας. Αγκαλιάστε την Ανακύκλωση, κάνετέ την δικιά σας υπόθεση, γίνετε κοινωνοί της μεγάλης αυτής προσπάθειας του Δήμου μας, διαδώστε το νόημα και το μήνυμα της Ανακύκλωσης σε κάθε σπίτι και σε  κάθε νοικοκυριό.


Σύντομα θα γίνει και η χωροθέτηση των 180 νέων κάδων που έχουν παραληφθεί, στα πλαίσια της ίδιας σύμβασης, και έτσι θα έχουμε ένα πληρέστερο και πιο διαδεδομένο δίκτυο κάδων ανακύκλωσης, που θα δίνει στον καθένα μας τη δυνατότητα άμεσα και πολύ κοντά στο σπίτι μας να μπορούμε να εναποθέτουμε τα ανακυκλώσιμά μας.

Η Ανακύκλωση πρέπει να μπει στην καθημερινότητά μας και  να γίνει τρόπος ζωής μας.


Χωρίς την Ανακύκλωση δεν μπορεί να υπάρξει σύγχρονος τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων και όλες οι οικολογικά και περιβαλλοντικά αποδεκτές ήπιες διαχειρίσεις αρχίζουν από την Ανακύκλωση.





Σε αυτό το καινούριο κάλεσμα και ξεκίνημα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, γιατί τα απορρίμματα είναι δικά μας και πρέπει να τα διαχειριζόμαστε εμείς



Σταύρος Κούστας
Γιάννης Τσαμαδός 
Αντιδήμαρχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου