Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010

Την Τρίτη 22 ΔΕΚ 2009 ψηφίστηκε από το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κρανιδίου για το 2010, που έχει καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα εν όψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2010. Για όσους παρακολουθούν τα δημοτικά πράγματα τα τρία τελευταία χρόνια, κυρίως απαριθμεί και περιλαμβάνει αθροιστικά τα έργα που είχαν εγγραφεί να πραγματοποιηθούν στα Τεχνικά Προγράμματα των προηγούμενων χρόνων και δεν πραγματοποιήθηκαν.
Όπως επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει στο παρελθόν, η σημερινή Δημοτική Αρχή επέδειξε πρωτοφανή απραξία για τα ιστορικά χρονικά του Δήμου Κρανιδίου αλλά και των πρώην Κοινοτήτων που τον συναποτελούν σήμερα, ώστε δίκαια να χαρακτηρίζεται από τους Δημότες, σαν η χειρότερη Δημοτική Αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο.
Αυτά λοιπόν που δεν κατάφερε να κάνει μέσα σε τρία ολόκληρα χρόνια υπόσχεται πάλι σήμερα μέσω του Τεχνικού Προγράμματος ,ότι θα τα κάνει όλα μέσα στον τελευταίο προεκλογικό χρόνο. Να μιλήσει κανείς για σοβαρό έλλειμμα αξιοπιστίας και ικανότητας που ως δια μαγείας θα διορθωθεί τον τελευταίο χρόνο ή για μια νέα επιχείρηση εξαπάτησης των δημοτών;
Εγώ σίγουρα θα προτιμούσα να συμβεί το πρώτο και ας γίνουν τα έργα που δεν έγιναν έστω και την τελευταία στιγμή γιατί ο τόπος μας έμεινε πολύ πίσω αυτά τα χρόνια και καθόλου δεν του άξιζε τέτοια τύχη. Ασφαλώς η ένσταση της Αντιπολίτευσης δεν είναι για τα έργα που είναι απαραίτητα, αλλά για την ανικανότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής να τα πραγματοποιήσει έστω και χάριν προεκλογικής σκοπιμότητας. Το έργο άλλωστε της αποχέτευσης είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου