Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Αστειοτητες;Η μηπως αντιδημοκρατικες πρακτικες;
Απριλίου 29, 2010 in
Απορρίμματα-Ανακύκλωση
Αυτο το αρθρο κρατηστε το Θα το θυμηθειτε πολλες φορες στο μελλον.
Η ποινικοποιηση της πολιτικης κοινωνικης και περιβαλλοντικης δρασης ειναι αδιεξοδη.
Καταληγει σε μια μεγαλη πανευρωπαικη κινητοποιηση συσπειρωση περιβαλλοντικων και οικολογικων οργανωσεων στο πλευρο οσων αγωνιζονται για ενα καλυτερο κοσμο.
Και αν καποιος ανθρωπος (εστω με τους ελαχιστους υποστηρικτες του ) αποφασισε να συρει στα δικαστηρια πολιτες για την περιβαλλοντικη τους δραση, πρπει να ηρεμισει, να μαζεψει την οργη και τον θυμο του και να προσπαθησει να αντιδρασει στην πολιτικη κριτικη με πολιτικα επιχειρηματα.
Ενας ευγενεστατος αστυνομικος ο κ Μανουσακης με καλεσε σημερα στο τμημα για καταθεση.
Μου εδειξε μια εφημεριδα τα Νεα της Αργολιδας οπου οπως μου ειπε, εχει δημοσιευτει περσυ τον Οκτωβριο ενα αρθρο της Παρεμβασης Πολιτων Ερμιονιδας αναδημοσιευση απο το ιστολογιο της.
Ο εισαγγελεας λεει εχει ξεκινησει ερευνα, απο τον Δημο Κρανιδιου του εδωσαν το ονομα και το τηλεφωνο μου, γιατι στο ιστολογιο της ΠΑΠΟΕΡ δεν αναγραφεται ονομα και τηλεφωνο..Με ρωτησε αν εγκρινω το αρθρο.
Ειπα και υπεγραψα πως εγκρινω τα αρθρα που δημοσιευονται στο ιστολογιο του σωματειου αλλα εκ τοτε εχουν δημοσιευτει και αλλα αρθρα .
Παντως δεν το θεωρω σωστο να μιλω σαν εκπροσωπος του σωματειου , που που εχει προεδρο διοικητικο συμβουλιο και εκπροσωπηση.
1.Θα ζητηθουν τετοιες εγκρισεις των αρθρων του σωματειου και απο αλλα μελη του σωματειου;
2.Μπορει ο εισαγγελεας να ζητα μεσω της αστυνομιας τετοιες καταθεσεις;
3.Μπορει ο εισαγγελεας να θετει ορθια στην δραση των περιβαλλοντικων οργανωσεων και στην κριτικη που κανουν σε σχεση με τους δεματοποιτηες και υπερ της ανακυκλωσης;
4.Ειναι αυταπαγγελτη η διαδικασια η μηπως ο κ Δημαρχος πραγματοποιησε την απειλη του περι μυνησεων για διασπορα ψευδων πληροφοριων;
Θυμιζω την ιδια εποχη ο εργολαβος της αποχετευσης παρατησε το εργο γιατι αρνηθηκε να πληρωσει μιζα 250 χιλιαδες ευρω.
Αυτο καταγγελθηκε απο τον Δημο επτα μηνες μετα σε συγκεντρωση κατοικων χωρις ποτε να επεμβει εισαγγελεας ουτε να γινει μυνηση απο τον Δημο Κρανιδιου.
Γερασιμος Κατσαΐτης
Δημοτης Κρανιδιου
(με γνωστο τηλεφωνο και διευθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου