Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΑΝΕΠΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΑ...

Φαίνεται ότι κάποιοι μας περνάνε για αφελείς κι αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Μιλάνε για εμπαιγμό και μας εμπαίζουν οι ίδιοι. Η παρακάτω " επιστολή - διαμαρτυρία " σχολιάστηκε επαρκώς από άλλα γειτονικά ιστολόγια εγώ θέλω να προσθέσω όμως κάτι ακόμα: καλά το περιεχόμενο της επιστολής αλλά η επιστολή αυτή δεν έχει παραλήπτη δεν έχει αποδέκτη; τί επιστολή διαμαρτυρίας είναι αυτή χωρίς να έχει προορισμό χωρίς να απευθύνεται κάπου σε κάποιον έστω σε κάποια υπηρεσία! Ποιοί δημότες είναι αυτοί που σκέφθηκαν να διαμαρτυρηθούν στο πουθενά;

Αυτή η επιστολή χωρίς παραλήπτη μου θυμίζει κάτι δέματα χωρίς παραλήπτη του περίφημου δεματοποιητή που θα κάνει τα σκουπίδια δέματα και θα τα στέλνει στο πουθενά. Θα φτιάχνει τα δέματα έτσι χωρίς κανέναν προορισμό ίδιες πρακτικές ίδιες μέθοδοι.

Ποιός δημότης λοιπόν είναι τόσο αφελής να βάλει την υπογραφή του σε μια επιστολή - διαμαρτυρία χωρίς παραλήπτη; εκτός εάν σημειώσει με το χέρι του ο ίδιος προς Δήμο Κρανιδίου και Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δηλαδή το φυσικό και νόμιμο παραλήπτη μιας τέτοιας διαμαρτυρίας.

Κύριοι σταματήστε πια να μας υποτιμάτε και κατά το κοινώς λεγόμενο να μας δουλεύετε.


Επιστολή – Διαμαρτυρία δημοτών του Δήμου Κρανιδίου

Το έργο της αποχέτευσης αποτελεί ένα σπουδαίο έργο ανάπτυξης και υποδομής για την ποιότητα της ζωής των δημοτών. Είναι επιβεβλημένο από την Ε.Ε και δεν επιτρέπεται σε κανένα να καπηλεύεται καταστάσεις και να δημιουργεί εμπόδια σε έργα πνοής για την περιοχή. Το έργο της αποχέτευσης δεν θα χαθεί. Διεκδικούμε καλή εκτέλεση, αξιοπιστία, διαφάνεια και συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο Κρανιδίου, για τη συνέχιση του έργου.

Τέρμα στον εμπαιγμό, τις καθυστερήσεις και την αδράνεια. Απαιτούμε εδώ και τώρα τη συνέχιση του έργου, σύννομη με όσα προβλέπονται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, την νομοθεσία των Δημοσίων Έργων, τις συμβάσεις έργου και την απόφαση της Ε.Ε.

Απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του έργου άμεσα. Κάθε καθυστέρηση είναι αφορμή για τη μη υλοποίηση του έργου της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού.

Οι δημότες Κρανιδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου