Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

                                                                                      Αθήνα,                                                                                                              27                                                                 Μαρτίου 2012

                                                                                        Αριθμ.                         Πρωτ.: 448


                                                                                       Προς:
                                                                                       Συλλόγους-Μέλη
                                                                                       της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας του Νομού Αργολίδας που προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Δήμου.
Για την υλοποίηση του στόχου της προχωρά την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 σε ανοικτό Δημόσιο διαγωνισμό για την ανάθεση της αρμοδιότητας σε ιδιώτες.
Η Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας και αυτή με άλλοθι την έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας, επιλέγει την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της υπηρεσίας και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.
Και αυτή η Δημοτική Αρχή επιλέγει τον εύκολο δρόμο της ιδιωτικοποίησης αντί να αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την ενίσχυση των υπηρεσιών των Δήμων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει την αγωνιστική κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Αργολίδας την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ερμιονίδας (Κρανίδι) που με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους θα αποτρέψουν την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να αγωνιστούν για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α
Ο Πρόεδρος                                                                                                                                             Ο  Γραμματέας
Θέμης                                                               Ιωάννης Τσούνης Μπαλασόπουλος                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου