Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



·       Ξεκίνησε η μεταφορά των απορριμμάτων από τη χωματερή στο «Σταυρό Διδύμων»

Χθες το απόγευμα φορτώθηκε το πρώτο φορτίο απορριμμάτων, δεματοποιημένων και αδεματοποίητων.
Η μεταφορά γίνεται με απόφαση και δαπάνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που ξεκίνησαν μετά την υποβολή της παραίτησης του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή θα έχουν συνέχεια. Γι΄ αυτό άλλωστε και έγινε.

·   Έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Πελοποννήσου (ΠΕΔ)

Στο πλευρό του Δημάρχου Ερμιονίδας τάχθηκαν όλα τα μέλη και οι Δήμαρχοι της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Εκθειάζοντας την πράξη του και δηλώνοντας την συμπαράστασή τους, εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο απαιτούν εδώ και τώρα επίλυση του προβλήματος του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και του μεγάλου προβλήματος διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

·   Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ)

Στις 2 σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής κλήθηκε και θα παραστεί στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, που θα γίνει παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το θέμα της υποβολής παραίτησης του Δημάρχου Ερμιονίδας, για τους λόγους που έγινε, έχει λάβει πανελλαδικές διαστάσεις και απασχολεί πλέον όλα τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τους κεντρικούς φορείς λήψης αποφάσεων σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου