Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Απάντηση προς Ανεξαρτητοποιήμενο Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Τζανή Αναστάσιο

 

Κύριε Τζανή,

       διαβάζοντας το κείμενο της ανεξαρτητοποίησης σας, και όσο αφορά αυτά που αναφέρετε για μας θέλουμε να σας δηλώσουμε τα εξής :

1)  Το έργο που έχουμε επιτελέσει ενάμιση χρόνο τώρα είναι τεράστιο (με μικρά και μεγάλα επιτεύγματα) και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες και συνδημότισσες, καθώς και εσείς. Το έργο αυτό πολύ σύντομα θα εκτεθεί κι από τον Δήμαρχο στον απολογισμό του.

        Όλα αυτά γίνονται από μαχόμενες Δημοτικές Αρχές και όχι από "περιοδεύοντες θιάσους" όπως ατυχέστατα τουλάχιστον εσείς αναφέρετε.

2)    Όλοι μας έχουμε μια ιστορία στον τόπο μας. Το διάβα και τα πατήματα μας είχε σαν αποτέλεσμα την συγκατάθεση του εκλογικού σώματος που μας εξέλεξε ανάμεσα σε ισάξιους υποψηφίους, Δημοτικούς Συμβούλους.

         Η σχέση μας με τον Δήμαρχο είναι σχέση συνεργασίας, ισότιμη, με διάλογο και με μέτωπο κι αντίπαλο πάντα τα προβλήματα του τόπου.

     Δεν επιτρέπουμε λοιπόν σε κανέναν, και κατά συνέπεια και σε εσάς, να εκμηδενίζετε και να προσβάλετε την οικογενειακή, επαγγελματική και αυτοδιοικητική μας υπόσταση, διότι αυτό είναι βαθιά αντιδημοκρατικό και δεν συμβιβάζεται με την λαϊκή εντολή που έχουμε, την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλει ο κόσμος και το έργο που έχουμε επιτελέσει.  

        Τέλος ως και εσείς γνωρίζετε, ουδείς μας και ποτέ εξαναγκάστηκε από κανένα να κάνει κάτι πέρα από την θέληση του στον ενάμιση χρόνο που είμαστε Δημοτική Αρχή.

       Πάντα μεταξύ μας επιδιώκουμε μέσα από τον διάλογο και την ευρύτερη συναίνεση το αποφασιστικότερο μέτωπο ενάντια στα προβλήματα του τόπου μας.

 

Οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί

Σύμβουλοι

της Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας

του Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου