Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"

Ήταν και τότε Αύγουστος, ήταν και τότε προεκλογική περίοδος (Αύγουστος του 2002) οπότε ο γνωστός και κατά τα άλλα συμπαθής κ Μάνθος Μέξης διέδιδε κάποια χονδροειδή σε βάρος μου αλλά και σε βάρος άλλων ανθρώπων ψέμματα. Τότε λοιπόν εκλήθη να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του. Έβαλε τότε "λυτούς και δεμένους" να δεχθώ τη συγνώμη του, την οποία υποχρεώθηκε να μου ζητήσει εγγράφως, και του την έδωσα όπως φαίνεται πάρα κάτω.
Πληροφορήθηκα ότι σήμερα το πρωί στην πάνω πλατεία έκανε περίπου τα ίδια σε βάρος μου, εφευρίσκοντας άλλα επινοήματα ,για άλλα θέματα. Τον προειδοποιώ λοιπόν δημόσια ότι την επόμενη φορά δεν πρόκειται να δεχθώ τη συγνώμη του,όσοι και να πέσουν πάνω μου,ότι και αν επικαλεσθούν.


ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ


Στο Κρανίδι σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2003 οι κάτωθι υπογεγραμμένοι αφ' ενός Ματθαίος Παναγιώτη Μέξης , κάτοικος Κρανιδίου και Δημήτριος Αγγέλου Καμιζής , κάτοικος Κρανιδίου συμφώνησαν και συναπεδέχθησαν τα κάτωθι:

Ο πρώτος των συμβαλλομένων Ματθαίος Μέξης δηλώνει ρητά ότι τα όσα ισχυρίστηκε στις 8 Αυγούστου 2002 , ημέρα Πέμπτη και ώρα περίπου 9:30 το βράδυ σε καφενείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Φούρνων ενώπιον παρευρισκομένων πελατών του καφενείου , για τον δεύτερο Δημήτρη Αγγέλου Καμιζή , Δήμαρχο Κρανιδίου , ότι δήθεν το υδρομεταφορικό πλοίο με το οποίο μεταφέρει πόσιμο νερό ο Δήμος Κρανιδίου είναι ιδιοκτησίας των α) αδερφού του Δημήτρη Καμιζή , β) Εμμανουήλ Φλωρή ,στενού συνεργάτη του Δημάρχου και γ) Ιωάννη Βλαχογιάννη , οικογενειακού φίλου του Δημάρχου , είναι απολύτως αναληθή και ανυπόστατα και οφείλονται σε κακή πληροφόρηση .

Με την παρούσα αιτείται την συγνώμη από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή, εκφράζει προς αυτόν τη μεταμέλεια του και δηλώνει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την προσωπικότητα του και το ήθος του σε καμία περίπτωση.

Ο δεύτερος των συμβαλλομένων αφού έκανε δεκτές τις εξηγήσεις και την συγνώμη μεταμέλειας παραιτείται του δικογράφου και του δικαιώματος της ως άνω αγωγής και κατόπιν τούτου για αμφότερους δεν υπάρχει λόγος να παραστούν κατά την εκφώνηση της ως άνω υποθέσεως στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου .
Οι συμβαλλόμενοι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου