Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΠΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



Αγαπητέ Κύριε, όπως και αν σας λένε γιατί κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας,
Θέλω να σας πω τα εξής:
Φορώντας κουκούλα μπορείς να κρίνεις τους πάντες, δεν ξέρω όμως κατά πόσο γίνεσαι πιστευτός ή γελοίος στην κοινή γνώμη.
Μάθετε, λοιπόν, εκεί στην αναπαυτική πολυθρόνα που κάθεστε στο σπίτι σας στην Αθήνα και την εγκαταλείπετε μόνο για την πολυθρόνα σας στο εξοχικό σας σπίτι στο Πλέπι Ερμιονίδας, ότι αν μεταφέρθηκε ο κάδος από την πόρτα σας σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, όπως αναφέρετε (σημειωτέον σε απόσταση 70 μέτρων, από την πόρτα σας, υπάρχουν 4 κάδοι απορριμμάτων που πιθανώς δεν φαίνονται από την πολυθρόνα σας) αυτό έγινε εν αγνοία της υπηρεσίας καθαριότητας και με την παρέμβαση της Τοπικής Κοινότητας Θερμησίας και του κυρίου Κατσιάβελα Ηλία.
Εσείς όμως φροντίσατε να πετάξετε τα σκουπίδια σας μέσα στο ρείθρο του δρόμου και μάλιστα μπήκατε στον κόπο να τα φωτογραφίσετε κιόλας και να τα στείλετε στο blog Εικονοσκόπιο. Βάλατε και τίτλο στη συκοφαντία σας «Ιδού η καθαριότητα και το νοικοκυριό!».
 Η καθαριότητα είναι αυτή που πασχίζουμε καθημερινά να την διατηρούμε στο καλύτερο επίπεδο και που κάτι σαν και εσάς τη δυσφημίζουν με τον ποιο ανήθικο τρόπο. Κοιτάξτε λοιπόν την επόμενη φορά να είστε ποιο προσεκτικός με την κριτική σας και φροντίστε να σέβεστε τον τόπο που σας φιλοξενεί γιατί έτσι θα δείξετε ότι σέβεστε και τον εαυτό σας, που επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για αυτό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Παραθέτουμε φωτογραφίες από το επίμαχο σημείο που φρόντισε να στολίσει για να φωτογραφήσει ο ανώνυμος συκοφάντης, καθώς και φωτογραφίες από τη γειτονιά του με τους κάδους να βρίσκονται σε απόσταση 70 m από την πόρτα του και φωτογραφίες από σημεία της διαδρομής που διανύει για να φθάσει στο εξοχικό του ερχόμενος από την Αθήνα. Έτσι για να δει τι θα πει καθαριότητα και νοικοκυριό.  

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου