Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζεται η κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Ερμιόνης. Ο Δήμος Ερμιονίδας στο πλευρό των μαθητών και των γονέων



Για Τρίτη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Ερμιόνης, με αίτημα την κάλυψη των ελλείψεων με αναπληρωτές καθηγητές.
Σήμερα, Πέμπτη 11/10/2012, οι μαθητές έκαναν πορεία από το σχολικό συγκρότημα προς το Δημαρχείο Ερμιόνης, όπου έγιναν δεκτοί στην αίθουσα συνεδριάσεων από τους Αντιδημάρχους Σταύρο Κούστα και Παντελή Κολυμπάδη. Έγινε συζήτηση ανάμεσα στην αντιπροσωπεία του Δήμου και τους μαθητές, στην οποία παραβρέθηκαν και οι κύριοι Στάικος Ανδρέας (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) και Μπελεσιώτης Αντώνης (Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων). Οι Αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν τους μαθητές  για το θέμα της έλλειψης καθηγητών και τις ενέργειες του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά. Επίσης συζήτησαν μαζί τους και γενικότερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το διδακτήριο της Ερμιόνης και την λειτουργία του.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα αιτήματα των μαθητών και των γονέων, καθώς και στον αγώνα τους. Στη συνέχεια οι μαθητές έκαναν πορεία στην Ερμιόνη και στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην οποία το σύνθημα ήταν «ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ». Σε όλη την πορεία υπήρχε συμπαράσταση από όλους τους δημότες. ΣΕ όλη τη διαδρομή συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κούστας, εκ μέρους του Δήμου και οι κύριοι Στάικος και Μπελεσιώτης, εκ μέρους των γονέων. 
Όλοι οι φορείς θεωρώντας σαν δεδομένο ότι το διδακτήριο πρέπει να λειτουργήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα, είναι σε διαδικασία αναζήτησης συνάντησης με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Μισθό, ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη δέσμευση εκ μέρους της πολιτείας και να βρεθεί άμεσα λύση.


ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου