Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση των κατοίκων του Λουκαϊτιού για τις εξελίξεις σχετικά με τα φωτοβολταϊκά.

  Με πρωτοβουλία των κατοίκων του Λουκαϊτιού, έγινε χθες Σάββατο βράδυ στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου του χωριού, συγκέντρωση ενημέρωσης για τις μέχρι τώρα εξελίξεις στο θέμα των φωτοβολταϊκών και ιδιαίτερα για την μέχρι στιγμής θετικότατη εξέλιξη  έχει δημιουργηθεί, μετά την σε όλους πλέον γνωστή θετική για τους αγωνιστές κατοίκους της περιοχής και τον Δήμο μας, απόφαση του Ε΄Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας.
  Στην πολύ εγκάρδια, φιλική και ουσιαστική αυτή σύναξη παρέστησαν από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Καμιζής, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κούστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπαλαμπάνης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πάνος Σερέτης και ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Διδύμων Γιάννης Πέππας που κατάγεται και ζει στο Λουκαϊτι. Σημαντική ήταν και η παρουσία των κατοίκων - αγωνιστών του χωριού και ιδιαίτερα της Νεολαίας του χωριού, που με την χθεσινή και την εν γένει παρουσία της στα δρώμενα της Περιοχής, δίνει μήνυμα ελπίδας και αγωνιστικότητας προς πολλές κατευθύνσεις.
  Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στα φωτοβολταϊκά, αλλά επεκτάθηκε και σε γενικότερα προβλήματα του χωριού και της περιοχής. Εκ μέρους των εκπροσώπων του Δήμου υπήρξε δέσμευση για άμεση ενασχόληση, και στα μέτρα των σημερινών δυνατοτήτων του Δήμου, προώθηση και επίλυση των άμεσων προβλημάτων.
  Θα ήταν παράλειψη να μην σταθούμε στην ζεστή και άψογη φιλοξενία των κατοίκων, που εκφράστηκε με την εγκαρδιότητα που επικράτησε και με το κέρασμα με τα κλασικά τυροκομικά και κρεατικά ντόπιας παραγωγής, που είχαν προσφέρει και φτιάξει οι πολύ φιλόξενοι κάτοικοι του Λουκαϊτιού.
  Σαν παράταξη θέλουμε να συγχαρούμε τους αγωνιστές κατοίκους της Περιοχής, να τονίσουμε πως μπορεί να κερδίσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μην δηλώσουμε, πως η θετική έκβαση ενός αγώνα, εξαρτάται κατά πολύ από την κινητοποίηση και την συμμετοχή των κατοίκων και τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή Διδύμων και Λουκαϊτίου επιβεβαιώνουν πλήρως αυτή μας την άποψη.
  Παραθέτουμε και φωτογραφικό ρεπορτάζ από την χθεσινή συγκέντρωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου