Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ένα αξιοπρόσεκτο γεγονός.

  Σήμερα Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου πηγαίνοντας για μπάνιο στο Μπίστι Ερμιόνης, πήρα να εναποθέσω στους κάδους Ανακύκλωσης που υπάρχουν στην βόρεια είσοδο του αλσυλίου την οικιακή μου Ανακύκλωση. Την ώρα αυτή λοιπόν έκπληκτος είδα τον συμπατριώτη μας Γιάννη Σκούρτη του Δημητρίου να πλησιάζει με την βάρκα του στο μικρό λιμανάκι που βρίσκεται εκεί και να ρυμουλκεί ένα κάδο Ανακύκλωσης του Δήμου μας. Ως μου ανέφερε τον βρήκε στην θαλάσσα στην περιοχή " Λαιμός " της Ερμιόνης. Πλησίασα και με την βοήθειά του έβγαλα στην αμμουδιά τον κάδο και με την βοήθεια του Τοπικού Συμβούλου Γιάννη Αραπάκη που τον κάλεσα για βοήθεια, τον τοποθετήσαμε δίπλα στους άλλους 3 κάδους Ανακύκλωσης που υπάρχουν εκεί. 
  Όπως διαπιστώσαμε ο κάδος είχε τα φρένα στις ρόδες, γεγονός που δεν του επιτρέπει να " τσουλήσει " από μόνος του και έλειπε από το νοτοδυτικό μέρος της Ερμιόνης ( το τελευταίο σημείο του παραλιακού περιμετρικού δρόμου που υπήρχαν δύο κάδοι Ανακύκλωσης ).
  Θέλουμε να επαινέσουμε τον συμπατριώτη μας που περισυνέλεξε τον κάδο και τον ρυμούλκησε μέχρι εκεί και να τον ευχαριστήσουμε δημόσια.     
  Ελπίζουμε ο κάδος  να βρέθηκε στην θάλασσα λόγω καιρικών συνθηκών. Γιατί αν δεν είναι έτσι, τότε κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία της Ερμιόνης. Και χρειάζεται η συνέγερσή της, ώστε να προστατευτεί η δημόσια περιουσία, που έχει πληρωθεί και αποκτηθεί από τον οβολό των Δημοτών μας, και ότι άλλο έχει μέχρι σήμερα κατακτηθεί.
  Αύριο θα υπάρξει και σχετική καταγγελία του Δήμου μας στο Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης.

Σταύρος Κούστας

Αντιδήμαρχος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου