Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σήμερα και περί ώραν 11η πρωινή ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ Δημήτρης Καμιζής δέχτηκε τηλεφώνημα από διερχόμενο με το αυτοκίνητο του οδηγό, ότι στον νέο Περιφερειακό δρόμο Διδύμων και κοντά στην συμβολή του με τον παλαιό δρόμο έχει κατολισθήσει μεγάλος βράχος επί του οδοστρώματος του δρόμου.
Αμέσως έδωσε εντολή στον δημοτικό σύμβουλο κ Γιάννη Τσαμαδό να μεταβεί επιτόπου με συνεργείο και το χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου. Πράγματι αμέσως έγινε απομάκρυνση του βράχου, αλλά και άλλων μικροτέρων και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα να επαναληφθεί το ίδιο συμβάν και να κινδυνέψουν διερχόμενοι με τα αυτοκίνητα τους.
Ο Δήμαρχος επικοινώνησε αμέσως με τον Αντιπεριφεριαρχή κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο και την Προϊστάμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Διοίκησης Αργολίδας κα Ντίνα Καχριμάνη τους μετέφερε την διαμορφωθείσα κατάσταση και πρότεινε την άμεση διακοπή της κυκλοφορίας στον νέο περιφερειακό δρόμο μέχρι να ελεγχθεί η επικινδυνότητα του και να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλής.
Στην συνέχεια έλαβε τηλεφώνημα από τον κ Χειβιδόπολου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έδωσε εντολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας να διακόψει την κυκλοφορία στον τμήμα αυτό του δρόμου Κρανιδίου - Ναυπλίου.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά, αλλά μέσω του παλαιού περιφερειακού δρόμου Διδύμων.
Παρακαλούνται, οι οδηγοί για την ασφάλεια τους να σεβαστούν την απαγόρευση μέχρι νεοτέρας
Σημειωτέον το τμήμα του δρόμου αυτό, είναι τμήμα του επαρχιακού δικτύου,  και οποιαδήποτε αρμοδιότητα για αυτόν τον δρόμο ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου