Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...

Πριν από λίγη ώρα , Ο Υπουργός Οικονομικών Κος Στουρνάρας έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στον κο Παπαχελά. Οταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι αισιόδοξος σχετικά με το αν η Ελλάδα θα καταφέρει να μειώσει το χρέος πέρα από το όποιο ¨"κούρεμα", ο κος Στουρνάρας απάντησε ότι είναι αισιόδοξος και ότι την αισιοδοξία του αυτή τη στηρίζει στο ότι η Ελλάδα έχει κάτι που δεν έχουν οι άλλες χώρες, για ιστορικούς όπως είπε λόγους. Εχει δηλαδή μεγάλη κρατική περιουσία διοτι οι Οθωμανοί φεύγοντας από την Ελλάδα , για κάποιους δικούς τους λόγους, δεν ήθελαν να την αφήσουν σε ιδιώτες και την άφησαν σε μοναστήρια και στο κράτος ! 
 Με τις αποκρατικοποιήσεις λοιπόν που θα γίνουν μεσω του ΤΑΙΠΕΔ , στους ανθρώπους του οποίου έχει εμπιστοσύνη όπως είπε , πουλώντας  την ελληνική γη , θα περιοριστεί το χρέος!
Καημένε Κολοκοτρώνη, Παπαρσένη, Νικηταρά και τόσοι άλλοι.... Εσεις πάλι θα μας σώσετε που διώξατε τους Τούρκους κι εμείς τα βρήκαμε έτοιμα για να τα ξεκάνουμε...
Ελεος πια κύριε Στουρνάρα και λοιποί της συγκυβέρνησης... Κόψτε μας μισθούς, βάλτε μας κι άλλους φόρους, μαστιγώστε μας αλλά μην πουλάτε την Ελλάδα που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας με θυσίες και με αίματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου